سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جامعه شناختی هنری در اشعار علی باباچاهی

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 467
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBAH01_036

Index date: 24 June 2019

بررسی جامعه شناختی هنری در اشعار علی باباچاهی abstract

جامعه شناسی ادبیات، دانشی میان رشته ای است که می کوشد به روش علمی، تاثیراتی را که شاعر و نویسنده از جامعه و مقتضیات عصر و عوامل اجتماعی می پذیرد، روشن سازد. از این روی اشعار علی باباچاهی، شاعر بومی گرای معاصر نیز به طرز قوی در برگیرنده ی تحولات سیاسی، اجتماعی و تاریخی خطه ی جنوب است و از این حیث آیینه ی تمام نما و گنجینه ای با ارزش محسوب می شود که شاعر در آن عناصر و جلوه های جنوبی را در راستای پردازش مفایهم جامعه شناختی زادگاه خود به کار می گیرد. به ویژه در پیوند با فرهنگ و هنر بومی با انعکاس پر بسامد آداب و رسوم و هنر قومی از جمله موسیقی، آواز، رقص و... شناختی هنری نیز از جامعه و اجتماع مردمان جنوب را بدست می دهد. دستاورد این پژوهش و هدف اساسی از طرح این مفهوم که به روش توصیفی تحلیلی بر اساس مجموعه اشعار شاعر صورت پذیرفته است، باز شناساندن زمینه های جامعه زیستی شاعر است که بررسی ها نشان می دهد اندیشه ها و مضامین فرهنگی که شاعر به زیباترین و موثرترین شکل شعری از آن استفاده کرده است به خوبی توانسته است معرف جامعه شناختی شعری وی باشد که در واقع همان جامعه زیستی اوست و از سویی در اشعار شاعر تمامی نمود و جلوه های جنوبی که ترکیبی از جغرافیا و فرهنگ مردمان جنوب است نیز بیانی هنری به خود گرفته و در راستای جامعه شناختی اقلیم جنوب صورت گرفته است که در مجموع از طریق چنین ابزاری می توان به جامعه شناسی هنر و ادبیات دست یافت و به مدد آن منبع جامعه شناختی ارزشمند و دقیقی از منطقه جنوب ارائه داد.

بررسی جامعه شناختی هنری در اشعار علی باباچاهی Keywords:

بررسی جامعه شناختی هنری در اشعار علی باباچاهی authors

نسرین مظفری

استادیار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گروه دروس عمومی

مرضیه نوروزی

کارشناس ارشد ادبیات فارسی

مقاله فارسی "بررسی جامعه شناختی هنری در اشعار علی باباچاهی" توسط نسرین مظفری، استادیار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گروه دروس عمومی؛ مرضیه نوروزی، کارشناس ارشد ادبیات فارسی نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی کنگره انسان شناسی زیستی و علوم انسانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جامعه شناسی ادبیات، بومی گرایی، درون مایه، شعر، علی باباچاهی هستند. این مقاله در تاریخ 3 تیر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 467 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جامعه شناسی ادبیات، دانشی میان رشته ای است که می کوشد به روش علمی، تاثیراتی را که شاعر و نویسنده از جامعه و مقتضیات عصر و عوامل اجتماعی می پذیرد، روشن سازد. از این روی اشعار علی باباچاهی، شاعر بومی گرای معاصر نیز به طرز قوی در برگیرنده ی تحولات سیاسی، اجتماعی و تاریخی خطه ی جنوب است و از ... .