Year: 1396
COI: JR_JWWSE-2-1_006
Language: PersianView: 135
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مروری بر تجربه های برآمده از بیست و چند سال اجرای طرح های فاضلاب در کشور نشان می دهد که به رغم تلاش های فراوان انجام شده و نیل به شاخص 81/46 درصد جمعیت شهری بهره مند از خدمات مدرن فاضلاب، لازم است با آسیب شناسی طرح های اجرا شده، زمینه برای حصول راهکارهای متناسب با شرایط کشور و مآلا تسریع در پوشش فراگیر خدمات مدرن فاضلاب فراهم آید. عدم توجه به توجیه فنی و اقتصادی در مطالعات طرح ها، شمار قابل توجه طرح های نیمه تمام و ظرفیت های بلا استفاده ایجاد شده، از جمله آسیب های عمومی طرح های فاضلاب در کشور است که بر آن کیفیت نامطلوب پساب و کارآمدی پایین فرآیندهای تصفیه در برخی طرح های اجرا شده را باید بر آن افزود. توجه به موضوع بازار اقتصادی و تعرفه های پساب، شفافیت در سیاست های بازیابی و کاربری پساب، ایجاد الگوهای متناسب با وضعیت اقلیمی و توان اجرایی و راهبری، آسیب شناسی نگهداری و به روزآوری تاسیسات و نیروی انسانی راهبر آن، به همراه زمینه سازی برای همراه ساختن بخش خصوصی در اجرا و راهبری طرح ها، از جمله موضوع های پیش روی این بخش است.
Keywords:
طرح های فاضلاب , آسیب شناسی , توسعه
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/878501/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قانع، علی اصغر و قنادی، مجید،1396،آسیب شناسی اجرا و توسعه طرح های فاضلاب در ایران،،،،،https://civilica.com/doc/878501
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، قانع، علی اصغر؛ مجید قنادی)
برای بار دوم به بعد: (1396، قانع؛ قنادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.