سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارتباط حرکتی بین گسل سفیدآبه و گسل زاهدان با استفاده از فرکتال

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,065

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRANGEOCONGRESS01_035

Index date: 16 February 2010

ارتباط حرکتی بین گسل سفیدآبه و گسل زاهدان با استفاده از فرکتال abstract

در این بررسی، منطقه مورد مطالعه به ١٢ پهنه تقسیم، که سه پهنه b,c,d در شرق و سه پهنهb’,c’,d’ در غرب گسل سفیدآبه و همچنین سه پهنه e,g,h در شرق گسل زاهدان و سه پهنه e’,g’,h’ برای غرب این گسل در نظر گرفته شده اند. تحلیل فرکتالی برای شکستگیها و آبراهه های این منطقه به روش مربع شمار انجام وبرای هر پهنه یک بعد فرکتالی محاسبه شد. بعد فرکتالی مربوط به آبراهه ها برای گسل سفیدآبه مقدار حداقل را برای (1.902 = 'Dd) و مقدار حداکثر برای (1.976 =Dc ) نشان میدهد. در بررسی آبراهه ها برای گسل زاهدان کمترین مقدار مربوط به ( 1.894 = 'h) و بیشترین مقدار مربوط به( 1.969 =e) میباشد. بعد فرکتالی مربوط به شکستگیها برای گسل سفیدآبه مقدار حداقل را برای (0.641 = 'Dc) و مقدار حداکثر را برای( 1.435 = 'Dd ) نشان میدهد. در بررسی شکستگیها برای گسل زاهدان، کمترین مقدار مربوط به ( 0.710=h) و بیشترین مقدار مربوط به ( 1.389=g ) میباشد. با توجه به این ابعاد استنباط میشود که گسل سفیدآبه تحت تاثیر گسل زاهدان می باشد.

ارتباط حرکتی بین گسل سفیدآبه و گسل زاهدان با استفاده از فرکتال Keywords:

ارتباط حرکتی بین گسل سفیدآبه و گسل زاهدان با استفاده از فرکتال authors

محمد مهدی خطیب

دانشیار تکتونیک گروه زمین شناسی دانشگاه بیرجند

مجتبی کلانتری

دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک گروه زمین شناسی دانشگاه سیستان و بلوچس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- آقاشاهی. س، (1385)لرزه زمین ساخت و توان لرزه زایی ...
Bamsly, M, F., Devanery, R.L. Mandelbrot, B.B Peitgen, H.O., Saupe, ...
Cello, G., 1997- Fractal Analysis of a Guaternary array in ...
Mandeibrot, B.8, , 1983- The Fractal Geometry of Nature., W.H.Freeman ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارتباط حرکتی بین گسل سفیدآبه و گسل زاهدان با استفاده از فرکتال" توسط محمد مهدی خطیب، دانشیار تکتونیک گروه زمین شناسی دانشگاه بیرجند؛ مجتبی کلانتری، دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک گروه زمین شناسی دانشگاه سیستان و بلوچس نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی بررسی دستاوردهای پژوهشگران علوم زمین ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرکتال، آبراهه، شکستگی هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2065 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این بررسی، منطقه مورد مطالعه به ١٢ پهنه تقسیم، که سه پهنه b,c,d در شرق و سه پهنهb’,c’,d’ در غرب گسل سفیدآبه و همچنین سه پهنه e,g,h در شرق گسل زاهدان و سه پهنه e’,g’,h’ برای غرب این گسل در نظر گرفته شده اند. تحلیل فرکتالی برای شکستگیها و آبراهه های این منطقه به روش مربع شمار انجام وبرای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارتباط حرکتی بین گسل سفیدآبه و گسل زاهدان با استفاده از فرکتال با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.