استفاده از آزمون رز بنگال برای شناسایی مشمشه در اسب ها
Publish place: Veterinary Research & Biological Products، Vol: 31، Issue: 2
Publish Year: 1397
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 839
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_VTJ-31-2_007
Index date: 3 July 2019
استفاده از آزمون رز بنگال برای شناسایی مشمشه در اسب ها abstract
مشمشه بیماری عفونی است که توسط باکتری بورخولدریا مالئی ایجاد می گردد. مشمشه عمدتا در اسب ها عارضه ایجاد می کند، اما گونه های دیگر، از جمله انسان، ممکن است میزبان اتفاقی آن باشند. آزمون آلرژیک مالئین، آزمون معتبر و رایج کشور است که برای تشخیص مشمشه استفاده می شود. تست مالئین به کارشناسی ورزیده و 48 ساعت زمان نیاز دارد. لذا برایتشخیص سریع بیماری به ویژه در مرزهای کشوذ که نمی توان حیوان را نگهداری نمود، باید از روشهای جدید برای شناسایی بیماری بهره جست. هدف از این مطالعه طراحی آزمون رز بنگال (RBT) برای تشخیص سریع مشمشه است. تعداد 70 نمونه سرم از موارد کشت مثبت، 3 نمونه سرم از اسب هایی که با تزریق آنتی ژن حساس شده بودند و 110 اسب سالم آزمایش شد. سویه تولیدی باکتری بورخولدریا مالئی مورد استفاده در تولید مالئین در محیط نوترینت گلیسرینه کشت داده شد. جهت اطمینان از وجود باکتری و تعیین هویت آن PCR انجام گرفت. برای انجام RBT، پادگن از بورخولدریا مالئی تهیه شد و سرم ها به پادگن رزبنگال اضافه گردید و سرم های مثبت و منفی به منظور صحت عملکرد تست مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. با انجام PCR، باند مشخصه باکتری در محدوده 250 جفت باز مشاهده شد. با بررسی سرم های مثبت و منفی با استفاده از RBT، پاسخ صریح مثبت یا منفی بدست آمد. با طراحی و اجرای این تست، می توان اظهار داشت که این آزمون برای شناسایی سریع مشمشه با ویژگی هایی مانند قابلیت اجرایی آسان و عدم نیاز به لوازم تخصصی و پرسنل آموزش دیده، موفقیت آمیز بوده است.
استفاده از آزمون رز بنگال برای شناسایی مشمشه در اسب ها Keywords:
استفاده از آزمون رز بنگال برای شناسایی مشمشه در اسب ها authors
امین کریمی
گروه میکروبیولوژی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، ایران
نادر مصوری
آزمایشگاه رفرانس مایکوباکتریوم بیماریزای دام، موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :