سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی سیستم سرمایش جذبی – تبخیری خورشیدی متناسب با شرایط اقلیمی در ایران

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,773

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CHILLER01_011

Index date: 8 March 2010

طراحی سیستم سرمایش جذبی – تبخیری خورشیدی متناسب با شرایط اقلیمی در ایران abstract

مقایسه وضعیت انرژی ایران در سال 1386 با ارقام مشابه در سال 1366 نشان می دهد که کل مصرف نهایی انرژی از307/7 به 975/2 میلیون بشکه معادل نفت خام افزایش یافته است رشد سالیانه 5/9 درصد این افزایش چشمگیر درمصرف انرژی، ضرورت تداوم و شتاب در اقدامات بهینه سازی مصرف انرژی را بیش از پیش نمایان می سازد. چرا که ادامه روند جاری باعث خواهد شد که علاوه بر کاهش سالانه توانایی صادرات انرژی، کشور ما در میان مدت به وارد کننده انرژی نیز تبدیل شود. سیستم سرمایش جذبی تبخیری – تبخیری خورشیدی از سه بخش اصلی خشک کن، منبع گرمایی و سرمایش تشکیل شده است. نحوه عملکرد آن بدینگونه است که هوای گرم و مرطوب وارد بخش خشک کن شده و توسط مواد جاذب رطوبت خود را از دست می دهد. سپس هوای گرم و خشک وارد بخش سرمایش (که عمدتاً تبخیری می باشد) شده و خنک می گردد. سپس این هوای خنک به فضایی که بایستی تهویه گردد هدایت می شود. مواد جاذبی که رطوبت هوا را جذب نمودند جهت احیا به منبع گرمایی نیاز دارند که در این قبیل سیستمها معمولاً از کلکتورهای صفحه تخت خورشیدی استفاده می گردد. در این مقاله با انجام برآورد اقتصادی مشخص گردید که در صورت جایگزینی سیستمهای سرمایش تراکمی متداول مانند کولر گازی، حدود 63 درصد در مصرف انرژی صرفه جویی حاصل گردیده و نرخ بازگشت سرمایه آن با استفاده از روش محاسباتی پویا حدود 3 سال و 8 ماه بدست می آید.

طراحی سیستم سرمایش جذبی – تبخیری خورشیدی متناسب با شرایط اقلیمی در ایران Keywords:

سرمایش جذبی تبخیری خورشیدی , خشک کنDesiccant , ماده جاذب

طراحی سیستم سرمایش جذبی – تبخیری خورشیدی متناسب با شرایط اقلیمی در ایران authors

محمد شجاعی

کارشناس ارشد مهندسی انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

حسین قدمیان

استادیار گروه مهندسی انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نشریه 271 دفتر تدوین ضوابط و معیارهای فنی سازمان مدیریت ...
ASHRAE Standard, Methods of Testing to Determine the Thermal Performance ...
Lof GOG. Cooling with solar energy. Proceedings of congress of ...
Bichowsky, F. R., G. A. Kelley 1935. Concentrated Solutions in ...
Altenkirch, Bichowsky, F. R., G. A. Kelley 1935. Concentrated Solutions ...
Camargo JR, Ebinuma CD, Silveira J. Thermo economic analysis of ...
Incropera, F. P. and DeWitt, D. P., Fundamentals of Heat ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی سیستم سرمایش جذبی – تبخیری خورشیدی متناسب با شرایط اقلیمی در ایران" توسط محمد شجاعی، کارشناس ارشد مهندسی انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات؛ حسین قدمیان، استادیار گروه مهندسی انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش چیلر و برج خنک کن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سرمایش جذبی تبخیری خورشیدی– خشک کنDesiccant،ماده جاذب هستند. این مقاله در تاریخ 17 اسفند 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2773 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقایسه وضعیت انرژی ایران در سال 1386 با ارقام مشابه در سال 1366 نشان می دهد که کل مصرف نهایی انرژی از307/7 به 975/2 میلیون بشکه معادل نفت خام افزایش یافته است رشد سالیانه 5/9 درصد این افزایش چشمگیر درمصرف انرژی، ضرورت تداوم و شتاب در اقدامات بهینه سازی مصرف انرژی را بیش از پیش نمایان می سازد. چرا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی سیستم سرمایش جذبی – تبخیری خورشیدی متناسب با شرایط اقلیمی در ایران با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.