سبک مدیریت در سازمان ها و حضور زنان در پست های مدیریتی با تاکید بر رابطه هویت زنانه و تاکتیک های ارتباطی
Publish place: Quarterly Journal of Women s Studies Sociological and Psychological، Vol: 13، Issue: 2
Publish Year: 1394
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 440
This Paper With 30 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_JWSPS-13-2_006
Index date: 7 July 2019
سبک مدیریت در سازمان ها و حضور زنان در پست های مدیریتی با تاکید بر رابطه هویت زنانه و تاکتیک های ارتباطی abstract
پژوهش حاضر با هدف بررسی ارتباط بین هویت زنانه با سبک های رهبری و تاکتیک های ارتباطی در سازمان انجام شده است. بدین منظور متغیر هویت زنانه، سه متغیر تاکتیک های ارتباطی نرم، منطقی و سخت به همراه دو متغیر سبک رهبری مشارکتی و استبدادی بررسی شد. پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش از نوع توصیفی- پیمایشی بود. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه کارکنان زن ادارات دولتی شهرستان ملایر بودند که تعداد نمونه آماری پژوهش نیز با استفاده از فرمول نمونه گیری از جامعه محدود و واریانس نامعلوم انتخاب شد. برای آزمون فرضیهها از نرمافزار لیزرل و مدل تحلیل مسیر استفاده شد. نتایج نشان داد هویت زنانه با سبک ارتباطی نرم و منطقی رابطه مثبت و معنادار و با سبک ارتباطی سخت رابطه معکوس و معناداری داشت. همچنین هویت زنانه با سبک رهبری مشارکتی رابطه مثبت و با سبک رهبری استبدادی رابطه منفی داشت، اما این دو رابطه معنادار نبودند. سبک ارتباطی نرم با رهبری مشارکتی رابطه مستقیم و معنادار و با رهبری استبدادی رابطه معکوس و معناداری داشت؛ سبک ارتباطی منطقی با رهبری مشارکتی رابطه مستقیم و با رهبری استبدادی رابطه معکوس داشت؛ اما رابطه معنادار نبود، در نهایت سبک ارتباطی سخت با رهبری مشارکتی رابطه معکوس و معنادار و با رهبری استبدادی رابطه مستقیم و معناداری داشت. میتوان نتیجه گرفت اگر ویژگیهای هویت زنانه با تاکتیک های ارتباطی ترکیب شود، میتواند سبک های مدیریتی موفقی را برای زنان به همراه داشته باشد.
سبک مدیریت در سازمان ها و حضور زنان در پست های مدیریتی با تاکید بر رابطه هویت زنانه و تاکتیک های ارتباطی Keywords:
سبک مدیریت در سازمان ها و حضور زنان در پست های مدیریتی با تاکید بر رابطه هویت زنانه و تاکتیک های ارتباطی authors
مرتضی مرادی
عضو هیات علمی و استادیار گروه مدیریت دانشگاه پیام نور، دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی و مدرک دکتری مدیریت رفتار سازمانی؛
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :