سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی فرایند ذخیره سازی گاز طبیعی با تکنولوژی ANG بر روی جاذبهای کربنی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,265

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSCG01_002

Index date: 29 March 2006

بررسی فرایند ذخیره سازی گاز طبیعی با تکنولوژی ANG بر روی جاذبهای کربنی abstract

گاز طبیعی به عنوان سوخت جایگزین در وسایل نقلیه مزایای اقتصادی، عملیاتی و زیست محیطی بسیاری دارد. دو روش ذخیره سازی تراکمی (CNG) و جذبی (ANG) برای ذخیره سوخت در ماشین های گاز سوز وجود دارد. در تکنولوژی ذخیره سازی گاز به روش ANG فرآیند نسبت به CNG در فشار بسیار پایین (در حدود 10%) انجام می شود و به همین علت از مزایای بسیاری نسبت به CNG برخوردار است. در این تکنولوژی ذخیره سازی و استفاده مجدد گاز بر طبق عملیات جذب و دفع سطحی با فرایندهای تغییر فشار (PSA) و یا تغییر دما (TSA) براحتی انجام پذیر است. در این عملیات جاذب سطحی نقش تعیین کننده ای بر عهدهدارد بطوریکه بایستی حداکثر ظرفیت جذب داشتهباشند، کربنهای فعال شده با توزیع اندازه حفرات (PSD) در حدود nm11 با حجم حفره بالا، می توانند به این منظور بکار روند، همچنین محصولات نانوتکنولوژی مثل فولرینها و نانوتیوب کربن به عنوان ترکیبات کربنی نوین در این زمینه ظرفیت جذب ویژه ای از خود نشان داده اند. در این مقاله ضمن بررسی و ارائه ملاحظات مربوط به تکنولوژی ANG به معرفی فرایند فعال سازی جاذبهای کربنی و از جمله محصولات نانوتکنولوژی ذکر شده پرداخته شده است.

بررسی فرایند ذخیره سازی گاز طبیعی با تکنولوژی ANG بر روی جاذبهای کربنی Keywords:

بررسی فرایند ذخیره سازی گاز طبیعی با تکنولوژی ANG بر روی جاذبهای کربنی authors

حسن هاشمی پور

استادیار مهندسی شیمی

فاطمه پیروموسوی

دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی

فهیمه نخعی پور

دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Firas N. R. and Mat H. B. Zakaria Z. On-Board ...
Jian Sun , Mark J .Rood, Massoud Rostam-Abadi and Anthony ...
X.D. Yang a, Q.R. Zheng b, *, A.Z. Gu b, ...
Hassan Hashemipour, "Study on activated carbon production from Iranian Coal", ...
D.F.Quinn and J .A.MacDonald, "Natural Gas Storage", Carbon J., Vol. ...
M.R. Johnsona, S. Rolsa, b, P. Wassa, M. Murisc, 1, ...
Dapeng Cao and Jianzhong Wu, "Self-Dffusion of Methane in Single ...
Xianren Zhang, Wenchuan Wang, "Methane adsorption in single-walled carbon nanotubes ...
Massoud Rostam-Abadi, Sandeep Agnihotri1, Mark. J. Rood, "carbon nanotubes in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی فرایند ذخیره سازی گاز طبیعی با تکنولوژی ANG بر روی جاذبهای کربنی" توسط حسن هاشمی پور، استادیار مهندسی شیمی؛ فاطمه پیروموسوی، دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی؛ فهیمه نخعی پور، دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی تخصصی گاز ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ذخیره سازی گاز طبیعی ، کربن فعال ، فولرین ، نانوتیوب کربن ، جذب سطحی هستند. این مقاله در تاریخ 9 فروردین 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5265 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گاز طبیعی به عنوان سوخت جایگزین در وسایل نقلیه مزایای اقتصادی، عملیاتی و زیست محیطی بسیاری دارد. دو روش ذخیره سازی تراکمی (CNG) و جذبی (ANG) برای ذخیره سوخت در ماشین های گاز سوز وجود دارد. در تکنولوژی ذخیره سازی گاز به روش ANG فرآیند نسبت به CNG در فشار بسیار پایین (در حدود 10%) انجام می شود و به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی فرایند ذخیره سازی گاز طبیعی با تکنولوژی ANG بر روی جاذبهای کربنی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.