گسترش واحدهاى پرورش زنبور عسل در جهت رونق اقتصاد خانوار در راستای تحقق اقتصاد مقاومتى ایل قشقایی

Publish Year: 1397
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 353

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BEEPC01_059

تاریخ نمایه سازی: 17 مرداد 1398

Abstract:

هدف از انجام این تحقیق بررسی جایگاه واحدهای پرورش زنبور عسل در اعتلای سطح معیشت خانوار و میزان موفقیت تسهیلات صندوق توسعه ملی در تحقق اقتصاد مقاومتى به ایل قشقایی سال 96 - 95 می باشد.این پژوهش از یک تحقیق توصیفی با بهره گیری از اطلاعات پرسشنامه که مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت انجام شد. مطالعه فوق، نمونه ای تصادفی متشکل از 150 واحد پرورش زنبور عسل در سطح منطقه زاگرس مرکزی بین استانهای اصفهان و کهکلویه و بویر احمد می باشد که با کمک اطلاعات سازمان امور اقتصادی که عامل ارائه دهنده تسهیلات اقتصاد مقاومتی بوده موفق به این امر شده است. با توجه به اینکه وضعیت شرایط جوی و محیطی در سال 96 - 95 در سطح استان های اصفهان و کهکلویه و بویر احمد برای پرورش زنبور عسل مساعد نبود ولی اکثریت دریافت کنندگان تسهیلات در این تحقیق از میزان اثر بخشی تسهیلات اقتصادمقاومتی در راه اندازی واحد تولیدی خود رضایت داشتند، و تاثیر استفاده از اینگونه تسهیلات در اقتصاد خانوار به عنوان یک شغل جانبی که می تواند باعث توسعه اقتصاد خانوار و در نهایت تنوع درآمدی در مردم منطقه گردد را مطلوب ارزیابی نمودند.

Authors

علیرضا ترشیزی

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه، کارشناس ارشد وزارت امور اقتصادی و دارایی، فعال در زمینه تولید عسل