بررسی تاثیر عناصر بسته بندی(رنگ، تصاویر و لوگوی نشان تجاری) مواد خوراکی بر خرید والدین
Publish place: Science and Technology Package، Vol: 9، Issue: 33
Publish Year: 1397
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 676
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_STP-9-33_004
Index date: 14 August 2019
بررسی تاثیر عناصر بسته بندی(رنگ، تصاویر و لوگوی نشان تجاری) مواد خوراکی بر خرید والدین abstract
بسته بندی به عنوان یکی از بخش های اساسی محصول، نقشی حیاتی در خلق مزیت رقابتی پایدار دارد. بسته بندی به عنوان فروشنده خاموش، در بازاریابی از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار است و آخرین حلقه ارتباطی شرکت با مصرف کنندگان است و شاید تنها نماینده شرکت است که در محل کار و زندگی مشتریان تا مدت ها پس از خرید، باقی میماند. هدف تحقیق حاضر، بررسی تاثیر عناصر بسته بندی بر خرید اجباری والدین می باشد. این تحقیق کاربردی میباشد و روش بررسی در آن، به صورت توصیفی-پیمایشی است. جامعه آماری این تحقیق، والدینی هستند که دارای فرزند 5 تا 10 ساله بوده و در شهر ایلام نیز ساکن می باشند. با توجه به اینکه اطلاعات دقیقی از جامعه آماری در دسترس نبوده، جامعه را نامحدود در نظر گرفته و با استفاده از فرمول حجم جامعه نامحدود تعداد 384 نفر با روش نمونه گیری هدفمند و در دسترس انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه های استاندارد بوده و برای تجزیه و تحلیل اطلاعات نیز از نرم افزار لیزرل استفاده شده است. نتایج نشان دادند که رنگ بسته بندی تاثیری به اندازه 87/0، تصاویر بسته بندی تاثیری به اندازه 82/0 و لوگوی بسته بندی تاثیری به اندازه 79/0 بر خرید اجباری والدین دارند. در بین تمام موارد، رنگ بسته بندی بیشترین تاثیرگذاری را بر خرید والدین داشته است، زیرا استفاده از رنگ های شاد و متفاوت موجب جذب کودکان می شود و اولین چیزی که کودکان در بسته بندی محصول ادراک می کنند، رنگ بسته بندی است.
بررسی تاثیر عناصر بسته بندی(رنگ، تصاویر و لوگوی نشان تجاری) مواد خوراکی بر خرید والدین Keywords:
بررسی تاثیر عناصر بسته بندی(رنگ، تصاویر و لوگوی نشان تجاری) مواد خوراکی بر خرید والدین authors
وحید شرفی
دکترای مدیریت بازرگانی، گرایش بازاریابی بین المللی
هادی آقایی
کارشناسی ارشد علوم اجتماعی و پژوهشگر دانشگاه جامع امام حسین(ع)
زهره محمدیاری
دکترای مدیریت، دانشگاه لرستان، لرستان، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :