سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بیوانرژی مزایا وکارکردها

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,443

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BIOENERGY01_020

Index date: 23 May 2010

بیوانرژی مزایا وکارکردها abstract

زیست توده (بیوماس) و بیوگاز حاصل از آن، یکی از انواع انرژی است که می تواند از زباله یا کشت گیاهان مخصوص به دست آید و می توان جانشین بخشی از انواع دیگر انرژی شود.بیوماس به مواد بیولوژیکی (گیاهی و حیوانی) مرده یا زنده گفته می شود که هنوز کاملاً تجزیه یا تخمیر نشده باشند. درحال حاضر تفکر جامعه بشری برای حفظ محیط زیست خود و نجات کره زمین و حیات آن (تغییرات آب وهوای و غیره) از عواقب مصرف و اتمام سوخت های هیدروکربونی و آلودگی های پایدار سوخت های اتمی به سمت سوخت هایی منعطف شده است که علاوه بر پاکسازی محیط وحفظ زیست آن همگام بابرنامه های حفاظت محیط زیست سازمان ملل متحد (EPA) که خود، سبب صیانت سوخت های هیدروکربونی برای آینده بشر نیز هست حرکت میکند، بیشتر کشورهای دنیا برنامه ریزی گسترده ای برای تأمین انرژی مورد نیاز خود از طریق انرژی های نو انجام داده اند. با توجه به روند کنونی، کشورهای اروپایی به دنبال توصیه اتحادیه اروپا و نیاز خود، به سمت استفاده از انرژی های جانشین و تجدیدپذیر، تا سال 2030 میلادی حدود 15 درصد از مجموع انرژی مورد نیاز خود را از طریق انرژی های تجدید پذیر، تأمین خواهند کرد. یکی از مناسب ترین منابع انرژی تجدید شونده مناسب زیست توده یا بیوماس می باشد که علاوه بر خاصیت تجدید پذیر بودن دوستدار محیط زیست نیز می باشد، این انرژی یکی از بهترین و پراستفاده ترین نوع انرژی هایی است که از گذشته دور نیز مورد توجه بشر قرار داشته است.منابع انرژی های زیست توده می توانند به شکل اصلی انرژی مانند الکتریسته و یا حاملهای انرژی چون سوختهای گازی و مایع ، نیازهای بخشهای مختلف در جامعه بشری را تأمین آنند که این موضوع وجه تمایز مباحث انرژی زیست توده و نسبت به سایر انرژی های نو می باشد.دامنة مصرف کنندگان زیست توده بسیار گسترده است به عنوان مثال از خانوارهای کوچک به خصوص در نواحی روستایی و رستورانها شروع شده تا واحدهای کوچک، متوسط و بزرگ صنعتی وتجاری ادامه پیدا میکند.

بیوانرژی مزایا وکارکردها Keywords:

بیوانرژی مزایا وکارکردها authors

سجاد آستانی

مهندسی محیط زیست_دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان و عضو باشگاه پژوهشگر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ترازنامه انرژی ایران. 1386. تهیه و تدوین دفتر برنامه‌ریزی کلان ...
ترازنامه انرژی ایران. 1385. تهیه و تدوین دفتر برنامه‌ریزی کلان ...
قاسم‌زاده، حمیدرضا. 1388. جزوه درسی اصول و فن‌آوری بزیافت در ...
کلانتری، خلیل. 1387. برنامه‌ریزی و توسعه منطقه‌ای (تئوریها و تکنیکها). ...
Berndes, C., et al. 2002. The contribution of biomass in ...
Bhattacharya, S.C., et al. 2005. An assessment of the potential ...
Dam, J., et al. 2008. Overview of recent development in ...
International Energy Agency. 2006. Energy Technology Perspectives: Scenarios & Strategies ...
International Energy Agency. 2004. Biofuels for Transport: An International Perspective. ...
McKendry, P. 2002. Energy production from biomas. Bioresource Technology. 83: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بیوانرژی مزایا وکارکردها" توسط سجاد آستانی، مهندسی محیط زیست_دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان و عضو باشگاه پژوهشگر نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش بیوانرژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیوماس، بیوگاز، آلودگی های پایدار ،انرژی های تجدید پذیر ، محیط زیست هستند. این مقاله در تاریخ 2 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3443 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زیست توده (بیوماس) و بیوگاز حاصل از آن، یکی از انواع انرژی است که می تواند از زباله یا کشت گیاهان مخصوص به دست آید و می توان جانشین بخشی از انواع دیگر انرژی شود.بیوماس به مواد بیولوژیکی (گیاهی و حیوانی) مرده یا زنده گفته می شود که هنوز کاملاً تجزیه یا تخمیر نشده باشند. درحال حاضر تفکر جامعه بشری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بیوانرژی مزایا وکارکردها با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.