قابلیت و ویژگی های عملکردی فیلم های خوراکی بر پایه امولسیون
Publish place: Science and Technology Package، Vol: 8، Issue: 30
Publish Year: 1396
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 387
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_STP-8-30_004
Index date: 17 September 2019
قابلیت و ویژگی های عملکردی فیلم های خوراکی بر پایه امولسیون abstract
آگاهی روز افزون مصرف کنندگان در مورد سبک زندگی سالم، منجر به تحقیق در مورد روش های جدید طولانی کردن زمان ماندگاری محصولات غذایی بدون نیاز به مواد نگهدارنده شده است. بهبود خواص مکانیکی و بازدارندگی مرتبط با اجزای اصلی در شبکه پلیمرهای زیستی به دلیل علاقه روزافزون به ساختارهای مرکب می باشد. بررسی حاضر بر روی کاربردهای غذایی پوشش ها و فیلم های خوراکی امولسیونی متمرکز شده است. لیپیدها معمولا برای ایجاد ویژگی آبگریزی و در نتیجه کاهش از دست دادن رطوبت به فیلم ها و پوشش های خوراکی اضافه می شوند. طیف بسیار گستردهای از مواد چرب از جمله موم های طبیعی، رزین ها، استوگلیسیریدها، اسیدهای چرب، مواد با پایه نفتی، مواد معدنی و روغن های گیاهی موجود است. پیش از استفاده از پوشش، لازم است که فرایند امولسیون سازی فاز چربی در فاز آبی صورت گیرد. در بین روش های امولسیون سازی، هموژنیزاسیون روتور-استاتور مشهورترین روش می باشد. به طور کلی، فیلم های امولسیونی تولید شده از لیپیدها و هیدروکلوییدها، ویژگی های مکانیکی، ممانعت کنندگی در برابر رطوبت و شفافیت بیشتری را در مقایسه با فیلم های تک لایه لیپیدی نشان می دهند.
قابلیت و ویژگی های عملکردی فیلم های خوراکی بر پایه امولسیون Keywords:
قابلیت و ویژگی های عملکردی فیلم های خوراکی بر پایه امولسیون authors
مرسده حسینی سلوط
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
جعفر محمدزاده میلانی
دانشیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :