بررسی عوامل موثر در بهبود کیفیت استحکام اتصالات چسبی در صنایع بسته بندی
Publish place: Science and Technology Package، Vol: 8، Issue: 29
Publish Year: 1396
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 429
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_STP-8-29_006
Index date: 17 September 2019
بررسی عوامل موثر در بهبود کیفیت استحکام اتصالات چسبی در صنایع بسته بندی abstract
استفاده از چسب به دلیل مزیت های فراوان در بسیاری از صنایع بسته بندی در حال گسترش است. شناخت ماهیت و عوامل موثر بر کیفیت اتصالات چسبی، می تواند سبب افزایش کیفیت اتصال و در نتیجه بهبود استحکام اتصال شود. در این مطالعه، ابتدا نظریههای حاکم بر اتصالات چسبی بیان شده و سپس به بررسی تنش های وارد بر ناحیه اتصال چسبی ناشی از نحوه بارگذاری و حالت های مختلف واماندگی چسب پرداخته میشود. تنش های پیل و کیلواژ دو تنش اصلی و مهم در شکست اتصال می باشند. برای بهبود استحکام اتصال چسبی این دو تنش باید در طول اتصال یکنواخت شوند. دو نوع واماندگی برای چسب تعریف شده است. واماندگی درون چسبی که ناشی از عدم پخت مناسب و یا ضعیف بودن خواص چسب است و واماندگی برون چسبی که معمولا به دلیل ضعف آماده سازی سطوح صورت می گیرد. هم چنین برای بهینه نمودن اتصال، عوامل موثر بر شاخصهای خواص چسب، هندسه ناحیه اتصال و آماده سازی سطوح پیش از اتصال، به عنوان عوامل موثر بر کیفیت استحکام بیان می شود.
بررسی عوامل موثر در بهبود کیفیت استحکام اتصالات چسبی در صنایع بسته بندی Keywords:
بهبود اتصال چسبی , تنش پیل و کیلواژ
بررسی عوامل موثر در بهبود کیفیت استحکام اتصالات چسبی در صنایع بسته بندی authors
محمد رضا کاجی
کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشکده مهندسی مکانیک، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه تهران
محمد رضا فراهانی
استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه تهران، تهران. ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :