بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه
Publish place: Science and Technology Package، Vol: 7، Issue: 25
Publish Year: 1395
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 279
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_STP-7-25_006
Index date: 17 September 2019
بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه abstract
در سال های اخیر، نگرانیهای زیست محیطی برای افزایش مصرف مواد شیمیایی حاصل از مشتقات نفت برای بسته بندیهای پلاستیکی افزایش پیدا کرده بنابراین لزوم استفاده از کاغذهای بسته بندی با مقاومت زیاد جهت نگهداری و افزایش ماندگاری مواد غذایی برای جلوگیری از رشد باکتری ها و همچنین بهبود ایمنی سلامت برای افراد جامعه ضروری می باشد. بههمین منظور، برای مقاومت های کاغذهای بسته بندی و تامین این هدف به صورت متداول از روش های فرآیندی مانند: پالایش، افزودن خمیر الیاف بلند و روش های تیمار شیمیایی مانند: استفاده از رزین های مقاومت خشک و تر استفاده می گردد. یکی از روش های نوین نانو فناوری، روش رسوب لایه به لایه، به عنوان یکی از روش های بهبود ماندگاری و افزایش جذب افزودنی ها در سطح الیاف به کار می رود که این روش، جهت رفع مشکلات تامین ماده اولیه و ایجاد خصوصیت های شیمیایی، فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری در ساختارها و لایه های مرکب باعث ویژگی های مطلوب در کاغذ می شود. عملکرد روش رسوب گذاری لایه ای، بر پایه رسوب یک در میان پلی کاتیون و پلیآنیون از طریق واکنش های الکترواستاتیکی استوار است. به منظور بهبود خواص ضدباکتری کاغذ تلاش های زیادی برای توسعه هیبریدهای آلی/معدنی بر اساس نمک های فلزات و پلیمرهای زیستی، جهت ویژگی های پیوند پلیمرهای زیستی با خواص یون فلزی اختصاص داده شده است. کیتوزان دارای ظرفیت بالا برای جداسازی یون های مختلف فلزی و جداسازی یون کیتوزان- فلز با بار مثبت کیتوزان است که انتظار می رود منجر به جذب پلیمر بر روی سطح سلول باکتری با بار منفی شده و در پوشش کاغذهای بسته بندی، فاز رشد میکروارگانیسمها را کاهش و با کنترل فساد میکروبی و جلوگیری از تغییرات ساختار مولکولی، زمان نگهداری و ایمنی محصول را افزایش دهد. این مواد، دارای طول عمر بیشتری نسبت به عوامل ضدمیکروبی آلی بوده و سبب کاهش استفاده از نانو فلزات در کاغذهای بستهبندی می شوند. این تحقیق برای مواد جدید، کارآمد و ضدباکتری، ضروری است.
بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه Keywords:
بهبود ویژگی های مقاومتی و ضدمیکروبی کاغذهای بسته بندی با استفاده از نانو کامپوزیت روی - کیتوزان با روش لایه به لایه authors
حبیب الله صحراگرد دهکردی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
الیاس افرا
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :