تعیین میزان اهمیت اجرای پدافند غیرعامل در پست های برق فشارقوی 400 کیلوولت با استفاده از روش های تصمیم گیری چندشاخصه
Publish place: Inactive Defense Magazine، Vol: 9، Issue: 1
Publish Year: 1397
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 760
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
Export:
Document National Code:
JR_SAPD-9-1_001
Index date: 23 September 2019
تعیین میزان اهمیت اجرای پدافند غیرعامل در پست های برق فشارقوی 400 کیلوولت با استفاده از روش های تصمیم گیری چندشاخصه abstract
تهدیدات و حملات دشمن علیه زیرساخت های حیاتی کشور به خصوص شبکه برق، می تواند سبب ایجاد بحران شده و تاثیر فراوانی بر حوزه دفاعی، غیردفاعی و اداره امور کشور داشته باشد. هدف دشمن از انهدام زیرساخت های حیاتی، فلجکردن کشور، ایجاد نارضایتی در مردم و غیرقابل ادارهکردن دستگاه ها و سازمان ها است، تا به واسطه آن بتواند به اهداف نهایی خود برسد. در این شرایط، مشخصنمودن الزامات پدافند غیرعامل در زیرساخت های حیاتی و عمل به آن ها از اهمیت بهسزایی برخوردار است. در این مقاله، شاخصهایی بهمنظور تعیین میزان اهمیت پست های برق 400 کیلوولت به عنوان یکی از زیرساخت های حیاتی در شبکه برق از دیدگاه پدافند غیرعامل برپایه قابلیت سرویسدهی، قابلیت بهرهبرداری، ظرفیت پست و ... ارائه شده است. برای شاخصهای تعیینشده براساس روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)، امتیازاتی درنظر گرفته میشود، سپس براساس امتیاز بهدستآمده اهمیت پست برق موردنظر تعیین میگردد. عملکرد روش پیشنهادی بر روی دو پست نمونه 400 کیلوولت با ظرفیت 630 و 180 مگاولت آمپر مورد ارزیابی قرار گرفته است. پس از تعیین میزان اهمیت پست ، الزامات پدافند غیرعامل در آن پست مشخص میشود. رعایت این الزامات می تواند اثر حملات دشمن و یا خرابکاری های احتمالی را کاهش داده و زمینهساز افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری و ارتقاء پایداری ملی گردد.
تعیین میزان اهمیت اجرای پدافند غیرعامل در پست های برق فشارقوی 400 کیلوولت با استفاده از روش های تصمیم گیری چندشاخصه Keywords:
تعیین میزان اهمیت اجرای پدافند غیرعامل در پست های برق فشارقوی 400 کیلوولت با استفاده از روش های تصمیم گیری چندشاخصه authors
رضا غفارپور
علوم و تحقیقات تهران
سعید زمانیان
دانشجوی کارشناسی ارشد سیستم های قدرت- دانشگاه جامع امام حسین(ع)
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :