سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی گیاهان ابر جاذب فلزات سنگین متناسب با شرایط آب و هوایی کشور

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,092

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEE04_821

Index date: 26 May 2010

بررسی گیاهان ابر جاذب فلزات سنگین متناسب با شرایط آب و هوایی کشور abstract

گیاه پالایی عبارت است از استفاده مهندسی از گیاهان سبز جهت جذب ویا در صورت امکان بازیابی فلزات سنگین وسایر مواد آلی و غیرآلی از خاک وآب. این روش در بسیاری از کشورهای صنعتی به عنوان یک روش عملی و اقتصادی به کار برده می شود. گیاهان گوناگونی برای جذب فلرات سنگین شناخته شده اند. گیاه پالایی شامل مکانیزم های مختلف از قبیل فیلتراسیون در ناحیه ریشه Rhizofiltration، تثبیت گیاهی Phytostabilisation ، حذف استخراجی در گیاه Phytoextraction، تبخیر گیاهی Phytovolatilization ، کاهش گیاهی Phytodegradation و کاهش در ناحیه ریشه گیاهRhizodegradation است. گیاهان مختلفی شامل شلغم، جو دو سر یا یولاف، جو، آفتاب گردان، کلزا، سورگوم، یونجه و ذرت قادر به تجمع فلزاتی نظیر سلنیوم، مس، کادمیوم، سرب ، روی، اورانیوم، نیکل و آرسنیک در بافتهای خود می باشند. در این تحقیق سعی بر این است که گیاهان ابر جاذب فلزات سنگین موجود در کشور شناخته شده و متناسب با شرایط آب و هوایی هر منطقه گیاهان مناسب برای جذب فلزات سنگین پیشنهاد داده شود.

بررسی گیاهان ابر جاذب فلزات سنگین متناسب با شرایط آب و هوایی کشور Keywords:

بررسی گیاهان ابر جاذب فلزات سنگین متناسب با شرایط آب و هوایی کشور authors

حمید قربانی زکی

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی،دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سپهری، م.382 1.اثرات آلودگی خاک به کادمیوم بر توان گره ...
صلحی، م.1384.گیاه پالایی خاک های آلوده به سرب و روی ...
Brooks, R.R. 2000.Plants that hyperaccumulate heavy metals, CABI.Pub. UK. ...
Hughes, M.N. and R.K.Poole. 1989.metals and m icro-organisms, Chapman & ...
Purohit, S.S. and Ashok K.Agrrawal. 2 006. Environmentl Po llu ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی گیاهان ابر جاذب فلزات سنگین متناسب با شرایط آب و هوایی کشور" توسط حمید قربانی زکی، دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی،دانشگاه تربیت مدرس؛ عبدالرحیم فروتن؛ احمد خدادادی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گیاه پالایی، فلزات سنگین، گونه های گیاهی هستند. این مقاله در تاریخ 5 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5092 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گیاه پالایی عبارت است از استفاده مهندسی از گیاهان سبز جهت جذب ویا در صورت امکان بازیابی فلزات سنگین وسایر مواد آلی و غیرآلی از خاک وآب. این روش در بسیاری از کشورهای صنعتی به عنوان یک روش عملی و اقتصادی به کار برده می شود. گیاهان گوناگونی برای جذب فلرات سنگین شناخته شده اند. گیاه پالایی شامل مکانیزم های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی گیاهان ابر جاذب فلزات سنگین متناسب با شرایط آب و هوایی کشور با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.