سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه عملکرد میکروارگانیسم های مولد بیوسورفکتانت جداشده با دو روش غنی سازی حالت جامد و غوطه ور

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,142

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEE04_893

Index date: 26 May 2010

مقایسه عملکرد میکروارگانیسم های مولد بیوسورفکتانت جداشده با دو روش غنی سازی حالت جامد و غوطه ور abstract

در سال‌های اخیر تولید بیوسورفکتانت ها برای استفاده در صنایع مختلف رو به گسترش است. از مهمترین خصوصیات بیوسورفکتانت ها، سازگاری با محیط زیست و سمیت کمتر آنها نسبت به سورفکتانت های شیمیایی می باشد. در این پژوهش، به منظور استفاده از میکروارگانیزم ها و بیوسورفکتانت ها در شرایط مختلف عملیاتی و صنایع مختلف، میکروارگانیسم هایی با توان تولید ترکیبات فعال سطحی به دو روش غنی سازی در محیط جامد و مایع جداسازی شدند. نمونه برداری از سه محل آلوده به نفت در پالایشگاه تهران شامل محوطه فلر، محل ذخیره پساب های روغنی و لجن مخازن ذخیره نفت خام صورت پذیرفت. به منظور جداسازی میکروبها، هر نمونه با استفاده از چهار منبع کربنی مختلف روغن خوراکی، پارافین، نفت خام و گازوئیل در دو حالت جامد و مایع در چهار مرحله غنی سازی شد. در غنی سازی حالت جامد از پرلیت با رطوبت 55% به عنوان پایه محیط کشت استفاده شد. روش گسترش روغن به منظور بررسی توان میکروبها در تولید بیوسوفکتانت بکار برده شد. میکروبهای جداسازی شده به روش غنی سازی مایع قابلیت بالاتری در تولید بیوسورفکتانت نشان دادند

مقایسه عملکرد میکروارگانیسم های مولد بیوسورفکتانت جداشده با دو روش غنی سازی حالت جامد و غوطه ور Keywords:

مقایسه عملکرد میکروارگانیسم های مولد بیوسورفکتانت جداشده با دو روش غنی سازی حالت جامد و غوطه ور authors

عطیه ذبیح اله پور

دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران

پریسا حجازی

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کارگر، محمد و همکاران، شناسایی باکتری‌های مولد بیوسورفکتانت و کاربرد ...
Das, Kishore and Mukhe rjee, Ashis K., Comparasion of lipopeptide ...
Huang, X., et al, Evaluation of screening methods for demulsifying ...
/4]Tabatabaee, A., et al, Isolation of Biosurfactant Producing Bacteria from ...
Matins, V.G., et al, In situ bioremediation using biosurfactant produced ...
/6] Pandy, Ashok, Solid-state fermentatio, Biochemical Engineering Journal, 13, 2003, ...
Singh, Ajay and et al, Surfactant in microbiology and biotechnology: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه عملکرد میکروارگانیسم های مولد بیوسورفکتانت جداشده با دو روش غنی سازی حالت جامد و غوطه ور" توسط عطیه ذبیح اله پور، دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران؛ پریسا حجازی، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه علم و صنعت؛ فرشته نعیم پور نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیوسورفکتانت، جداسازی میکروارگانیسم ها، غنی سازی جامد،غنی سازی غوطه ور هستند. این مقاله در تاریخ 5 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1142 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سال‌های اخیر تولید بیوسورفکتانت ها برای استفاده در صنایع مختلف رو به گسترش است. از مهمترین خصوصیات بیوسورفکتانت ها، سازگاری با محیط زیست و سمیت کمتر آنها نسبت به سورفکتانت های شیمیایی می باشد. در این پژوهش، به منظور استفاده از میکروارگانیزم ها و بیوسورفکتانت ها در شرایط مختلف عملیاتی و صنایع مختلف، میکروارگانیسم هایی با توان تولید ترکیبات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه عملکرد میکروارگانیسم های مولد بیوسورفکتانت جداشده با دو روش غنی سازی حالت جامد و غوطه ور با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.