سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی توان اکولوژیکی سرزمین برای توسعه توریسم با استفاده از GIS

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,018

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEE04_933

Index date: 26 May 2010

ارزیابی توان اکولوژیکی سرزمین برای توسعه توریسم با استفاده از GIS abstract

پژوهش حاضر به مطالعه ، بررسی و ارزیابی توان اکولوژیکی منطقه فندقلو از توابع شهرستان نمین ،استان اردبیل جهت توسعه توریسم می پردازد ، این منطقه دارای توانها و منابع متنوع محیطی اعم ازآب کافی ، شرایط اقلیمی مطلوب ، پوشش گیاهی ، عوامل ارتباطی و پدیده های طبیعی و انسانی جاذب گردشگری از جمله تالاب پته خور ، گونه منحصر به فرد فندق ، عرصه وسیع گل های بابونه است که در صورت برنامه ریزی و استفاده مناسب از آنها ، می توان بسیاری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی منطقه را از بین برد و منطقه را در مسیر توسعه همه جانبه و پایدار هدایت کرد . این ارزیابی با روش تجزیه و تحلیل سیستمی و در هفت گام تعیین اهداف اصلی و مرحله ای پژوهش ، تهیه طرح تحقیق ، شناسایی وضع موجود ، انتخاب مدل ، ارزیابی قابلیت ها ، توانها و تعیین واحد های محیطی ، تلفیق و ترکیب نهایی و تعیین کاربری ها توسط سامانهGIS انتخاب بهترین گزینه یعنی تعیین الویت با استفاده از پرسش گیری شرطی (query)، با توجه به شرایط منطقه ای انجام پذیرفته است . نتیجه بررسی نشان می دهد تمامی سطح منطقه برای توسعه توریسم مخصوصاً تفرج گسترده از توان بالایی برخوردار است و منطقه برای هر فصل و هر نوع تفرج ( گسترده و متمرکز) به صورت جداگانه شناسایی شده اند و مساحت هر یک از واحد های دارای قابلیت تفرج در این پژوهش محاسبه شده است . (km2) متمرکز زمستان 24.086 متمرکز تابستان 2 1.36 متمرکز نامناسب تابستان 5.278 ، متمرکز زمستان 1 16.6 ،متمرکز 1 تابستان 7.45 ، متمرکز نامناسب زمستان 1.991 ، گسترده27.56 کلیه فصول ، گسترده 1172.058 کلیه فصول ، گسترده نامناسب 172.058. (منظور از اعداد 1.2 طبقات اول و دوم تفرج متمرکز و گسترده طبق مدل اکولوژیکی دکتر مخدوم است).

ارزیابی توان اکولوژیکی سرزمین برای توسعه توریسم با استفاده از GIS Keywords:

ارزیابی توان اکولوژیکی سرزمین برای توسعه توریسم با استفاده از GIS authors

آیت محمدپور

عضو باشگاه پژوهشگران جوان ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

غلامرضا نادری

عضو هیئت علمی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اداره کل منابع طبیعی استان اردبیل _ مطالعات تهیه طرح ...
اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل ...
استانداری اردبیل، طرح جامع گردشگری استان اردبیل _ معاونت پژوهشی ...
اداره کل منابع طبیعی استان اردبیل، طرح ذخیره گاه جنگلی ...
طرح توریستی و تفریحی فندقلو، گزارش کار شماره 1 شرکت ...
تاثیر منطقه توریستی فندقلو بر مقاصد برنامه ریزی شهری در ...
مطالعه و شناسایی قابلیت ها و پتانسیل های توسعه استان ...
نیک مردان علی، نرم افزار Expert choice انتشارات جهاد ...
1-مخدوم فرخنده مجید، شالوده آزمایش سرزمین، انتشارات دانشگاه تهران 1385 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی توان اکولوژیکی سرزمین برای توسعه توریسم با استفاده از GIS" توسط آیت محمدپور، عضو باشگاه پژوهشگران جوان ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل؛ غلامرضا نادری، عضو هیئت علمی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی توان اکولوژیکی ، توریسم ، GIS ، توسعه پایدار هستند. این مقاله در تاریخ 5 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4018 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پژوهش حاضر به مطالعه ، بررسی و ارزیابی توان اکولوژیکی منطقه فندقلو از توابع شهرستان نمین ،استان اردبیل جهت توسعه توریسم می پردازد ، این منطقه دارای توانها و منابع متنوع محیطی اعم ازآب کافی ، شرایط اقلیمی مطلوب ، پوشش گیاهی ، عوامل ارتباطی و پدیده های طبیعی و انسانی جاذب گردشگری از جمله تالاب پته خور ، گونه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی توان اکولوژیکی سرزمین برای توسعه توریسم با استفاده از GIS با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.