Year: 1397
Publish place:
Journal of Legal Studies، Vol: 3، Issue: 27
COI: JR_LEST-3-27_007
Language: PersianView: 248
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
بعد از استقرار نظام جمهوری اسلامی از سال 1358 تا سال 1371 قراردادهای نفتی ایران به صورت تامین مالی پروژه و بعد از آن تا سال 1394 در قالب قراردادهای بیع متقابل منعقد می گردید. قراردادهای بیعمتقابل حالت خاصی از قراردادهای ریسکی خرید خدمت هستندکه پیمانکار طرف قرارداد، عملیات مربوط به اکتشاف و توسعه را در قبال دریافت حق الزحم های معین انجام می دهد. مدل قراردادهای نفتیایران برای بیش از دو دهه بیع متقابل بوده است. با شروع دهه 90 با طرح معایب بیع متقابل واذعان به ناکارآمدی آن بحث و تلاش هایی بین کارشناسان برای تبدیل قراردادهای نفتی در حوزه نفت به منظورایجاد جذابیت برای سرمایه گذار خارجی افزایش یافت. این گروه از افراد تاکید داشتند باید اولا انگیزه های لازم برای انتقال تکنولوژی و ثانیا زمینه حضور پایه ای وبلند مدت را برای سرمایه گذارخارجی فراهم نمود معهذا با مناسب دانستن قراردادهای مشارکت در تولید به عنوان بهترین روش آن را معامله ای برد- برد برای طرفین می دانستند. این طرز تفکر به ظهور و تصویب نوع خاصی از قراردادهای نفتی موسوم به IPC منجر گردید. در مقام مقایسه طراحان این نوع قراردادها معتقد بودند که IPC اشکالات قراردادهای بیع متقابل را برطرف نموده است لیکن مخالفان، مدل جدید را متعارض و متضاد با قوانین بالادستی دانسته و آن را نامناسب برای منافع کشور ارزیابی می کنند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_LEST-3-27_007. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/936746/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:مظلوم رهنی، علیرضا و اسمعیلی، محسن،1397،مقایسه بیع متقابل و IPC در صنعت نفت ایران،https://civilica.com/doc/936746
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- اهمیت ثبت و تحلیل پتنت برای موسسات تحقیقات صنعتی
- مروری بر الزامات قراردادهای پژوهشی
- بررسی ضوابط، قوانین و سیاست های موجود حمایتی مراکز تحقیقاتی
- اقتصاد شبکه ای و چالش های موجود در زمینه حفظ مالکیت معنوی
- جایگاه مالکیت فکری در صنعت پتروشیمی: مفاهیم کلیدی و دستاوردها
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- ارزیابی سیاست افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور «جز «۱» بند «الف» و بند «ی» تبصره «۱۲» ماده واحده»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح ماده (۱۰۴۱) قانون مدنی اصلاحی مصوب ۱۳۸۱/۴/۱»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح استفساریه ماده (۵) قانون اجرای سیاست های کلی اصل چهل وچهارم (۴۴) قانون اساسی»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح موادی از قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح موادی از قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی»
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.