سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل ساختاری گسل پیرانشهر

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,302

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GSI25_168

Index date: 6 June 2010

تحلیل ساختاری گسل پیرانشهر abstract

گسل پیرانشهر قطعه شمال باختری گسل اصلی زاگرس بوده و همانند گسل زاگرس دارای روند شمال باختری - جنوب خاوری می باشد. نظر های مختلفی در مورد سازو کار این گسل ارائه شده است شواهد مورفولوژیکی و صحرایی مانند چینهای کشان گسلی، ساختارهای بودیناژ و نکینگ همراه با اندازه گیری خطوط خش و بررسی های میکروسکوپی مقاطع سنگی ساز و کار معکوس راستگرد این گسل را نشان میدهد.

تحلیل ساختاری گسل پیرانشهر authors

اعظم جلال زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک

ابراهیم اصغری

دکترای زمین شناسی مهندسی

محمد فریدی

کارشناسی ارشد تکتونیک

محسن موید

دکترای پترولوژی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آفانباتی، ع. 1383، زمهن شقاسی ایران، انتشارات سازمان زمین شناسی ...
جلال‌زاده، ا.. 1385. بررسی‌های ساختاری و سایزموتکتونیک جنوب غرب دریاچه ...
نهاسری. م.، فرشعی، م. و طالبهان، م، ، 1382، نگرشی ...
Gansser, A., (1960), Ausseralpine ophioli problem, Edogae geologicae HeNejae; Vol. ...
Hancx, P. L., 1996, Contirental Deformation, Pergamon, 421p. ...
MJay, K. R., 1992, Thmust Tectnics, hapman & Hall, 447p. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل ساختاری گسل پیرانشهر" توسط اعظم جلال زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک؛ ابراهیم اصغری، دکترای زمین شناسی مهندسی؛ محمد فریدی، کارشناسی ارشد تکتونیک؛ محسن موید، دکترای پترولوژی نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی بیست و پنجمین گردهمایی علوم زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2302 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گسل پیرانشهر قطعه شمال باختری گسل اصلی زاگرس بوده و همانند گسل زاگرس دارای روند شمال باختری - جنوب خاوری می باشد. نظر های مختلفی در مورد سازو کار این گسل ارائه شده است شواهد مورفولوژیکی و صحرایی مانند چینهای کشان گسلی، ساختارهای بودیناژ و نکینگ همراه با اندازه گیری خطوط خش و بررسی های میکروسکوپی مقاطع سنگی ساز و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل ساختاری گسل پیرانشهر با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.