سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود فرآیند اعمال تغییرات مهندسی با استفاده از متدولوژی شش سیگما

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,694

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSST01_008

Index date: 3 July 2010

بهبود فرآیند اعمال تغییرات مهندسی با استفاده از متدولوژی شش سیگما abstract

تغییرات به عنوان یک امر اجتناب ناپذیر در فرآیند تولید می باشد. در صنعت خودرو، به منظور ارتقای موقعیت محصولات در بازار،تغییرات مهندسی بر روی قطعات و مواد تشکیل دهنده محصولات اعمال می گردد. به هر نسبت که تنوع محصولات تولیدی افزایش یابد، به همان نسبت به تعداد تغییرات مهندسی افزوده می گردد. سالانه برای هر خودرو حدود 200 مورد تغییرات مهندسی اعمال می گردد، که معمولا برای محصولات جدید تغییرات از این تعداد هم بیشتر می باشد. معمول ترین تغییرات مهندسی که اتفاق می افتند، عبارتند از: تغییر مواد اولیه مصرفی، تغییر مشخصات فنی قطعات، تغییر ضریب مصرف قطعات، تغییر منبع تامین برای قطعات برونسپاری شده، تغییر نحوه تولید قطعات، حذف یک یا چند قطعه از محصول یا اضافه شدن یک یا چند قطعه به محصول. اعمال صحیح و به موقع تغییرات نیازمند هماهنگی میان کلیه عوامل درگیر در فرآیند تولید شامل واحدهای ستادی و خطوط تولید و نیز تامین کنندگان می باشد. بنابر این، هر گونه ناهماهنگی و یا عدم اعمال به موقع تغییرات موجب افزایش هزینه انبارداری، ناشی از ایجاد اقلام راکد یا مازاد در انباراز یک سو، و افزایش ریسکها و هزینه های تولید، حاصل از کسری یا توقف خط تولید ناشی از عدم تامین به موقع تجهیزات، مواد و قطعات جدید از سوی دیگر، می گردد. این مقاله نشان می دهد که چگونه با بکارگیری متدولوژی شش سیگما و بازنگری فرآیند اعمال تغییرات مهندسی، علاوه بر احیای سرمایه موجودی راکد انبار، حاصل از اعمال تغییرات مهندسی گذشته، از تحمیل هزینه های هنگفت غیرضروری به شرکت ایران خودرو، هنگام اعمال تغییرات مهندسی جدید، به نحو موثری جلوگیری به عمل آمده است.

بهبود فرآیند اعمال تغییرات مهندسی با استفاده از متدولوژی شش سیگما Keywords:

بهبود فرآیند اعمال تغییرات مهندسی با استفاده از متدولوژی شش سیگما authors

هاجر کاظم نژآد

کارشناس مهندسی صنایع کارشناس مهندسی کیفیت شرکت ساپکو

مانی الهی

کارشناس مهندسی صنایع کارشناس مهندسی کیفیت شرکت ساپکو

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کنفرانس بین‌المللی استراتژی‌ها و تکنیک‌های حل مساله (1385) Page 10 ...
Waters, Donald (2003), Logistics: An introduction o supply chain management, ...
Sigma Academy (2002), The Black Belt Memory Jogger, Goal / ...
Conner, Gary (2002), 6 Sigma for the small shops, Society ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود فرآیند اعمال تغییرات مهندسی با استفاده از متدولوژی شش سیگما" توسط هاجر کاظم نژآد، کارشناس مهندسی صنایع کارشناس مهندسی کیفیت شرکت ساپکو؛ مانی الهی، کارشناس مهندسی صنایع کارشناس مهندسی کیفیت شرکت ساپکو نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی استراتژیها و تکنیکهای حل مسئله پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تغییرات مهندسی، صنعت خودرو، هزینه تولید، شش سیگما هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2694 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تغییرات به عنوان یک امر اجتناب ناپذیر در فرآیند تولید می باشد. در صنعت خودرو، به منظور ارتقای موقعیت محصولات در بازار،تغییرات مهندسی بر روی قطعات و مواد تشکیل دهنده محصولات اعمال می گردد. به هر نسبت که تنوع محصولات تولیدی افزایش یابد، به همان نسبت به تعداد تغییرات مهندسی افزوده می گردد. سالانه برای هر خودرو حدود 200 مورد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود فرآیند اعمال تغییرات مهندسی با استفاده از متدولوژی شش سیگما با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.