سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی علل کاهش بازیابی در سلول های پر عیار کنی اولیه کارخانه جدید مجتمع مس سرچشمه

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,620

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC05_055

Index date: 19 April 2006

بررسی علل کاهش بازیابی در سلول های پر عیار کنی اولیه کارخانه جدید مجتمع مس سرچشمه abstract

مرحله پر عیارکنی در کارخانه جدید مجتمع مس سرچشمه ، با بکارگیری 8 سلول فلوتاسیون 130 متر مکعبی انجام می شود. هر دو سلول تشکیل یک واحد را می دهد و باطله هر واحد خوراک واحد بعدی می شود. طبق طرح اولیه بازیابی سلول هایر عیار کنی اولیه برای خوراکی با عیار 0/81 درصد مس و تولید کنسانتره ای با عیار 5 درصد مس، 88/5 درصد می باشد اما میزان بازیابی مواد با ارزش در این سلول ها 3/6 درصد کمتر از مقدار پیش بینی شده در طراحی اولیه بوده است. در این بررسی، بعد از طراحی و ساخت نمونه گیر جهت تنونه گیری از خروجی ناو کنسانتره، طی 5 سری نمونه گیری 2 ساعته، از خوراک ورودی، کنسانتره و باطله هر واحد نمونه هایی گرفته شد. بعد از موازنه جرم داده ها ، سهم هر واحد در بازیابی مس و مولیبدن تعیین شد و آنالیز درختی جهت تعیین حداکثر بازیابی قابل دستیابی، انجام شد. نتایج نشان داد که واحد اول در شرایط عملیاتی مختلف با 9/7 مثبت و منفی 49/6 درصد و 9/6 مثبت و منفی 26/7 درصد، به ترتیب بیشترین سهم را در بازیابی مس و مولیبدن دارد و واحد سوم با 4/3 مثبت و منفی 7/5 درصد بازیابی مس و 7/3 مثبت و منفی 12 درصد بازیابی مولیبدن کمترین سهم را در بازیابی مرحله پر عیارکنی اولیه داشته است. حد بالای بازیابی در واحد سوم در شرایط بوده است که 5% از کلکتور به واحد سوم اضافی شده بود. همچنین نتایج درختی نشان داد که با بهینه سازی شرایط عملیاتی (دبی هوا، عمق کف و میزان مواد شیمیایی) می توان با بازیابی 91% با عیار کنسانتره بین 10-5 درصد مس در سلول های پر عیار کنی اولیه رسید.

بررسی علل کاهش بازیابی در سلول های پر عیار کنی اولیه کارخانه جدید مجتمع مس سرچشمه Keywords:

بازیابی مرحله به مرحله , نمونه گیری , آنالیز درختی , مس و مولیبدن

بررسی علل کاهش بازیابی در سلول های پر عیار کنی اولیه کارخانه جدید مجتمع مس سرچشمه authors

مرضیه شهرآشوبی

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

صمد بنیسی

دانشیار دانشگاه شهید باهنر کرمان، بخش مهندسی معدن

حسن حاجی امین شیرازی

استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان، بخش مهندسی معدن

محمدجواد حبیبیان

کارشناس ارشد متالوژی تغلیظ مجتمع مس سرچشمه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زید آبادی، صدیقه و شاه رحمانی، محمدحسین. بررسی بازیابی مرحله ...
- لنگری زاده، غلامرضا. بررسی علل عدم دستیابی به بازیابی ...
صاحبی، حسن. تشخیص و نحوه فرآوری گونه های مختلف سنگ ...
یاراحمدی، ممد رضا. و بنیسی، صمد. "موازن: نرم افزاری برای ...
Zheng. X., Johnson. J., Franzidis. P., "Modeling of entrainment in ...
Sripriya, R., Rao, P.V.T., Roy Choudhury, B., "Optimization of operating ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی علل کاهش بازیابی در سلول های پر عیار کنی اولیه کارخانه جدید مجتمع مس سرچشمه" توسط مرضیه شهرآشوبی، دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ صمد بنیسی، دانشیار دانشگاه شهید باهنر کرمان، بخش مهندسی معدن؛ حسن حاجی امین شیرازی، استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان، بخش مهندسی معدن؛ محمدجواد حبیبیان، کارشناس ارشد متالوژی تغلیظ مجتمع مس سرچشمه نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازیابی مرحله به مرحله ، نمونه گیری ، آنالیز درختی ، مس و مولیبدن هستند. این مقاله در تاریخ 30 فروردین 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2620 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مرحله پر عیارکنی در کارخانه جدید مجتمع مس سرچشمه ، با بکارگیری 8 سلول فلوتاسیون 130 متر مکعبی انجام می شود. هر دو سلول تشکیل یک واحد را می دهد و باطله هر واحد خوراک واحد بعدی می شود. طبق طرح اولیه بازیابی سلول هایر عیار کنی اولیه برای خوراکی با عیار 0/81 درصد مس و تولید کنسانتره ای با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی علل کاهش بازیابی در سلول های پر عیار کنی اولیه کارخانه جدید مجتمع مس سرچشمه با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.