سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پر عیار سازی کانسنگهای اسکارنی گارنت از نوع گروسولار به روش مغناطیسی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,714

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC05_057

Index date: 19 April 2006

پر عیار سازی کانسنگهای اسکارنی گارنت از نوع گروسولار به روش مغناطیسی abstract

این تحقیق به منظور بررسی امکان فرآوری نمونه کنسار اسکارنی گارنت بزمان که در استان سیتان و بلوچستان واقع است، انجام شد. در ابتدا با استفاده از آنالیزهای کمی و کیفی شامل تجزیه شیمیایی و پراش اشعه X، نمونه مورد شناسایی قرار گرفت. با انجام این مطالعات مشخص شد، که نمونه معرف 47/7 درص گارنت و مقادیر کمتری ولاستونیت و دیوپسید دارد. نتایج حاصل از مطالعات میکروسکپ نوری نیز این آناایزها را تایید نمود. درجه آزادی کانی گارنت 1680 میکرون تعیین گردید و در داخل دانه های گارنت ادخالهای کوچکی مشاهده شد. این دخالها بیشتر دیوپسید و به مقدار کمتر ولاستونیت می باشند، که ابعاد آنها حدود 50-30 می باشد و 30-10 درصد دانه های گارنت را تشکیل داده اند. از جدا کننده های مغناطیسی برای جدایش کانی هایی که دارای خاصیت مغناطیسی هستند، استفادهمی شود و در پر عیار سازی گارنت نیز بکار می روند، برای انجام آزمایش های مغناطیسی ابتدا آزمایش های مغناطیسی تر صورت گرفت که در آن کل ماده خردایش یافت و سپس روی آنها آزمایش های مغناطیسی ابتدا آزمایش های مغناطیسی خشک شدت بالا، پارامترهای دانه بندی، شدت میدان، زاویه تیغه بین دیا و پارامگنیت، زاویه تیغه بین پارا و فرومگنیت و میزان بازدهی مورد بررسی قرار گرفت. برای این کار محدوده های دانه بندی 590+1680- ، 149+590- ، 74+149- میکرون مورد آزمایش قرار گرفت. چند آزمایش نیز با خردایش کل نمونه انجام شد. در آزمایشهای انجام گرفته بالاترین عیار گارنت در دانه بندی درشت (590+1680- میکرون) با عیار 77/93 درصد و بازیابی 45/58 درصد حاصل شد.

پر عیار سازی کانسنگهای اسکارنی گارنت از نوع گروسولار به روش مغناطیسی Keywords:

پر عیار سازی کانسنگهای اسکارنی گارنت از نوع گروسولار به روش مغناطیسی authors

پورنگ شمسی

کارشناسی ارشد رشته مهندسی معدن، گرایش فرآوری مواد معدنی، دانشگاه تهران

منوچهر اولیاء زاده

استاد دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه تهران

محمد نوع پرست

دانشیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه تهران

علی قربانی

مهندس معدن، دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گزارش طرح اکتشاف تفصیلی آندالوزیت و گارنت سیستان و بلوچستان، ...
طرح اکتشاف نیمه تفصیلی آندالوزیت-گارنت منطقه درگیابان، اداره کل معادن ...
The Economics of Garnet, Roskill, Third Edition, PP. 21-51, 2000. ...
www.garnetsal es.cm, GMA Garnet, Australian gamet, 2004. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پر عیار سازی کانسنگهای اسکارنی گارنت از نوع گروسولار به روش مغناطیسی" توسط پورنگ شمسی، کارشناسی ارشد رشته مهندسی معدن، گرایش فرآوری مواد معدنی، دانشگاه تهران؛ منوچهر اولیاء زاده، استاد دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه تهران؛ محمد نوع پرست، دانشیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه تهران؛ علی قربانی، مهندس معدن، دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گارنت ، اسکارن ، گروسولار ، فرآوری ، مغناطیسی هستند. این مقاله در تاریخ 30 فروردین 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3714 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق به منظور بررسی امکان فرآوری نمونه کنسار اسکارنی گارنت بزمان که در استان سیتان و بلوچستان واقع است، انجام شد. در ابتدا با استفاده از آنالیزهای کمی و کیفی شامل تجزیه شیمیایی و پراش اشعه X، نمونه مورد شناسایی قرار گرفت. با انجام این مطالعات مشخص شد، که نمونه معرف 47/7 درص گارنت و مقادیر کمتری ولاستونیت و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پر عیار سازی کانسنگهای اسکارنی گارنت از نوع گروسولار به روش مغناطیسی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.