سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر نشست حاصل از حفر تونل های شهری بر پایداری سازه های سطحی (مطالعه موردی: حفر تونل زیر گذر از زیر بزرگراهی در شهر تهران)

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,716

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC05_089

Index date: 19 April 2006

بررسی تاثیر نشست حاصل از حفر تونل های شهری بر پایداری سازه های سطحی (مطالعه موردی: حفر تونل زیر گذر از زیر بزرگراهی در شهر تهران) abstract

شهرهای بزرگ جهان زیر بار حجم سنگین سفرهای شهری هر روز بیشتر قد خم می کند. برای رهایی از این معضل راه اندازی سیستم های حمل و نقل زیر زمینی نظیر مترو و تونل های زیر گذر ضروری به نظر می رسد. موانع و مشکلات فراوانی در جلوی راه این طرح ها قرار دارد که از جمله این موانع می توان به نشست سطح زمین اشاره کرد. چنانچه میزان نشست از حدی تجاوز کند، باعث بروز ناپایداری در ساختمان های سطحی شده و تخریب آنها را به دنبا ل خواهد داشت. هدف از ارائه مقاله حاظر طراحی یک تونل زیر گذر در شهر تهران می باشد که ارتباط دو منطقه مسکونی پر جمعیت را به هم وصل می کند. در محدوده تونل مورد نظر دو ساختمان قدیمی چندین طبقه قرار دارد که پایداری آنها در حین اجرای تونل مد نظر می باشد. معیار طراحی بر اساس میزان نشست مجاز در سطح زمین برای ساختمان های سطحی و بررسی پروفیل نشست می باشد. در این راستا سعی بر این است تا با تغییر در عمق تونل، نشست در سطح زمین، کمتر از مقدار مجاز آن گردد ضمن اینکه محدودیت عمق با توجه به شیب مجاز زیر گذر نیز وجود دارد. در این مقاله از روش عددی (نرم افزار FLAC 2D) برای تحلیل استفاده شده است. و در نهایت عمق بهینه با هدف پایداری ساختمان های سطحی تعیین گردیده است.

بررسی تاثیر نشست حاصل از حفر تونل های شهری بر پایداری سازه های سطحی (مطالعه موردی: حفر تونل زیر گذر از زیر بزرگراهی در شهر تهران) Keywords:

تونل های زیر گذر , عمق , نشست , پایداری سازه های سطحی , روش عددی

بررسی تاثیر نشست حاصل از حفر تونل های شهری بر پایداری سازه های سطحی (مطالعه موردی: حفر تونل زیر گذر از زیر بزرگراهی در شهر تهران) authors

مهدی جمالی جهرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران

مقاله فارسی "بررسی تاثیر نشست حاصل از حفر تونل های شهری بر پایداری سازه های سطحی (مطالعه موردی: حفر تونل زیر گذر از زیر بزرگراهی در شهر تهران)" توسط مهدی جمالی جهرمی، دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تونل های زیر گذر ، عمق ، نشست ، پایداری سازه های سطحی ، روش عددی هستند. این مقاله در تاریخ 30 فروردین 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2716 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهرهای بزرگ جهان زیر بار حجم سنگین سفرهای شهری هر روز بیشتر قد خم می کند. برای رهایی از این معضل راه اندازی سیستم های حمل و نقل زیر زمینی نظیر مترو و تونل های زیر گذر ضروری به نظر می رسد. موانع و مشکلات فراوانی در جلوی راه این طرح ها قرار دارد که از جمله این موانع می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر نشست حاصل از حفر تونل های شهری بر پایداری سازه های سطحی (مطالعه موردی: حفر تونل زیر گذر از زیر بزرگراهی در شهر تهران) با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.