سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه ی رفتار ساختمانها با فرض صلب یا انعطاف پذیر بودن کفها

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,374

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCSEG01_201

Index date: 27 July 2010

مقایسه ی رفتار ساختمانها با فرض صلب یا انعطاف پذیر بودن کفها abstract

در ساختمان ها ، سقف طبقات علاوه بر قابلیت حمل بارهای قائم وظیفه جمع آوری و توزیع نیروی زلزله ایجاد شده در اثر اینرسی جرم های متصل به دیافراگم کف را به اجزای قائم مقاوم در برابر زلزله مانند دیوار برشی ، بادبندها و یا قاب های خمشی عهده دار هستند . بدین لحاظ طراحی دیافراگم کف از اهمیت زیادی برخوردار است . طراحی صحیح وابسته به یک مدلسازی و آنالیز درست می باشد . در این میان فرض صلبیت درون صفحه ای دیافراگم کف بسیار معمول می باشد . این فرض به دلیل کاهش تعداد درجات آزادی سیستم، انجام تحلیل سازه را چه به صورت دستی یا به کمک کامپیوتر بسیار ساده می نماید . مدل نمودن کف طبقات به صورت سه بعدی و با روش عناصر محدود با وجود پیشرفت های زیاد در ظرفیت کامپیوترها ، حتی امروزه نیز مسئله ای طولانی و دشوار محسوب می گردد . در نتیجه باید راهنمایی برای طراحان وجود داشته باشد تا با استفاده از آن جهت انجام تحلیل با فرض کف صلب یا تحلیل سه بعدی با فرض کف ارتجاعی تصمیم گرفته شود . برای این منظور سه گروه ساختمان یک ، دو و سه طبقه با سقف های با ضخامت های مختلف ، به صورت واقعی مدل شده اند و تحت اثر نیروی زلزله مورد بررسی قرار گرفته اند . روش مورد استفاده برای آنالیز ، روش اجزاء محدود بوده است . نتایج حاصله مبین این است که ، در یک ساختمان یک طبقه با دیوار برشی ، مقدار خطای نیروی برشی بدست آمده در دیوار برشی با فرض کف صلب ، در مقایسه با رفتار واقعی کف برابر با 56 درصد شده است . در ساختمان های دو و سه طبقه با دیوار برشی ، این مقدار خطا در طبقه همکف بیشتر شده است . همچنین در یک ساختمان سه طبقه که ابعاد دیوارها و سقف ها در کلیه ی طبقات ثابت و مساوی با یکدیگر بوده ، رفتار دیافراگم در طبقات پائین تر ، نرم تر از رفتار دیافراگم های طبقات بالایی شده است .

مقایسه ی رفتار ساختمانها با فرض صلب یا انعطاف پذیر بودن کفها Keywords:

مقایسه ی رفتار ساختمانها با فرض صلب یا انعطاف پذیر بودن کفها authors

آرین بذرافکن

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
F.Naeim., (1989), 11 The Seismic Design Handbook" , Van Nostrand ...
R.R. Boppana and F.Naeim., (July 1985), "Modeling of Floor Diaphragms ...
R.J.Sudhir and S.Rajiv.. (August 1988), "Dynamic Response of Setback Building ...
Seong - kwon Moon and Dong - Guenlee., (Nov 1994), ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه ی رفتار ساختمانها با فرض صلب یا انعطاف پذیر بودن کفها" توسط آرین بذرافکن، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی سازه، زلزله، ژئوتکنیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیافراگم , زلزله , قاب خمشی , دیوار برشی هستند. این مقاله در تاریخ 5 مرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3374 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در ساختمان ها ، سقف طبقات علاوه بر قابلیت حمل بارهای قائم وظیفه جمع آوری و توزیع نیروی زلزله ایجاد شده در اثر اینرسی جرم های متصل به دیافراگم کف را به اجزای قائم مقاوم در برابر زلزله مانند دیوار برشی ، بادبندها و یا قاب های خمشی عهده دار هستند . بدین لحاظ طراحی دیافراگم کف از اهمیت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه ی رفتار ساختمانها با فرض صلب یا انعطاف پذیر بودن کفها با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.