Year: 1398
Publish place: Journal of the School of Army Nursing، Vol: 19، Issue: 1
COI: JR_JANF-19-1_004
Language: PersianView: 98
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مقدمه: آسم نوعی بیماری التهابی مزمن را ه هوایی، توام با تنگی گسترده ی مجاری هوایی است و با علایم سرفه، ویزینگ و حمله های تنگی نفس مشخص می شود. شیوع ویزینگ طی یک سال اخیر در کودکان 6 تا 7 و 13 تا 14 سال هی ایرانی به ترتیب برابر 7.6 و 10.7 درصد می باشد. آسم شایع ترین بیماری مزمن دوران کودکی و اولین علت غیبت از مدرسه و سومین علت بستری کودکان زیر 15 سال در بیمارستان است. مطالعه حاضر با توجه به افزایش میزان شیوع آسم کودکان، در جهان و ایران و اهمیتنقش آموزش در کاهش بستری مجدد کودکان مبتلا به آسم، با تمرکز بر آموزش به والدین توسط پرستاران، صورت گرفته است.مواد و روش ها: مقاله حاضر یک مطالعه مروری است که با استفاده از منابع کتابخانه ای فارسی و انگلیسی و جستجوی اینترنتی با کلید واژه هایی مانند آسم، آموزش، کودکان و بستری مجدد، در پایگاه های داده ای مانند Google Scholar, SID, PubMed, Magi ran طی سال های 2017 - 1994 تدوین شده است.یافته ها: درمان ها و تشخیص های پزشکی بدون استراتژی هایی مثل آموزش والدین توسط پرستاران، نمی توانند تاثیری در کاهش بستری مجدد داشته باشند. آموزش از طریق لوح فشرده، تاثیر بهتری در بهبود کیفیت زندگی کودکان مبتلا به آسم نسبت به آموزش گروهی دارد. ویژگی های فردی که از کودک مراقبت می کند تاثیر به سزایی در بستری شدن مجدد وی دارد. طی مطالعه ای در اسکاتلند، مشخص شد که برنام هریزی و پیگیری توسط پرستار در مراقبت از کودکان مبتلا به آسم موجب کاهش شیوع بیماری می شود به صورتی که میزان بستری از 25 درصد به 8 درصد کاهش پیدا کرد. بحث و نتیجه گیری: یکی از مهم ترین و بزر گ ترین مولفه های مورد نیاز جهت تدوین و اجرای ترخیص ساختارمند کودکان مبتلا به آسم، آموزش درست و اصولی است. این آموزش متناسب با سن، محیط، فرهنگ، شدت بیماری و پروتکل درمانی است. پیشنهاد می شود که یک بسته آموزشی کامل به هنگام ترخیص این بیماران به آنان جهت کاهش مراجعه مجدد و کاهش هزینه ها داده شود.
Keywords:
آسم، آموزش، كودكان، بستري مجدد
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/992687/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حبیبی، هنگامه و اسمعیلی، نوید و عبداللهی پور، مهدی و نصرتی، میلاد،1398،آسم در کودکان: با تاکید بر نقش آموزش در پیشگیری از بستری مجدد،،،،،https://civilica.com/doc/992687
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، حبیبی، هنگامه؛ نوید اسمعیلی و مهدی عبداللهی پور و میلاد نصرتی)
برای بار دوم به بعد: (1398، حبیبی؛ اسمعیلی و عبداللهی پور و نصرتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- بررسی نظام مند عوامل موثر بر رضایت مندی بیماران در بخش اورژانس: یک مطالعه مروری
- تاثیر آموزش بر حساسیت اخلاقی پرستاران
- چالش ها و راهکارهای پیاده سازی سیستم های هوشمند در نظام سلامت
- نقد و بررسی مقیاس NVPS در ارزیابی درد بیماران بزرگسال فاقد ارتباط کلامی
- تمایل به ترک خدمت پرستاران بالینی: بررسی راهبردی مدیریتی برای نگه داشتن آنان
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.