سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اختلالات هیجانی در نوجوانان

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,933
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

THCAP09_020

Index date: 25 February 2020

اختلالات هیجانی در نوجوانان abstract

مقدمه: اختلالات هیجانی در کودکان و نوجوانان به طور شایع و درحدود 20 درصد مراجعات کلینیک ها و در سطح خانواده مدرسه و ارجاعات به مراکز درمانی و مداخله در بحران به ویژه اورژانس اجتماعی دیده می شود.روش: بررسی میدانی موارد پذیرش شده در مراکز اورژانس اجتماعی یافته ها: دیسترس های هیجانی در نوجوانان به علل استرس های خانوادگی اعم از بیماری اعتیاد بد سرپرستی یا بی سرپرستی اختلالات رشد ذهنی یا بیماری زمینه این فقر و سابقه اختلالات روانی در فامیل منجر به علائم اضطرابی افسردگی اختلال در تحصیل و رفتارهای ناسازگاری با همسالان و پرخاشگری و آسیب به خود و دیگران بوده و گاه عوارض حاد و شدیدی ایجاد می کند که نیاز به مداخله فوری بررسی تشخیصی و درمان و پیشگیری از عوارض ثانوی و آسیب های اجتماعی است آگاهی از عوامل زمینه ساز و شناخت علائم و علائم همراه مانند شکایات جسمی در کلینیک های عمومی و اطفال در کنترل و درمان موثر بوده. ضمنی این که بر آموزش مهارت های ارتباطی و شناختی هیجان ها و مدیریت و کنترل هیجان از همان سال های ابتدایی رشد و در سطح مهد کودک ها و مدارس تاکید می شود.نتیجه گیری: از ارگان های فعال و موثر در شناخت آسیب های اجتماعی و بررسی و پیشگیری و درمان ناهنجاری ها و موارد سوء استفاده از کودکان مراکز اورژانس اجتماعی و مداخله در بحران هستند که با تیم کارشناسی گام موثری در این راه بر می دارند.

اختلالات هیجانی در نوجوانان Keywords:

اختلالات هیجانی در نوجوانان authors

فاطمه صالح

پزشک متخصص روانپزشکی

مقاله فارسی "اختلالات هیجانی در نوجوانان" توسط فاطمه صالح، پزشک متخصص روانپزشکی نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی نهمین همایش سراسری روانپزشکی کودک و نوجوان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هیجان، دیسترس، بحران، شناخت، اورژانس اجتماعی، پیشگیری و درمان هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2933 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: اختلالات هیجانی در کودکان و نوجوانان به طور شایع و درحدود 20 درصد مراجعات کلینیک ها و در سطح خانواده مدرسه و ارجاعات به مراکز درمانی و مداخله در بحران به ویژه اورژانس اجتماعی دیده می شود.روش: بررسی میدانی موارد پذیرش شده در مراکز اورژانس اجتماعی یافته ها: دیسترس های هیجانی در نوجوانان به علل استرس های خانوادگی اعم ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی اورژانس طبقه بندی شده است.