بيماري هاي قلبي عروقي علل اصلي مرگ و مير در سطح جهان است. به طوري كه در سال 2008، 30 درصد مرگ و مير جهاني در اثر اين بيماري بوده و برآورد مي شود كه تا سال 2030، اين ميزان به بيش از 23 ميليون نفر در سال برسد.
طبق گزارش رئيس انجمن آترواسكلروز ايران، ٢٦ درصد جمعيت ايران به علت بيماري هاي عروق قلب جان خود را از دست مي دهند.
بر اساس اين گزارشات و نيز آمارهاي رسمي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مبني بر ركورد داري ايران در آمار مرگ و مير قلبي جهاني، اهميت پيش بيني و تشخيص زودهنگام اين بيماري، كه يكي از رسالات مهم آزمايشگاه هاي تشخيص طبي مي باشد، را نشان مي دهد. بنابراين اين مهم ما را بر آن داشت تا با گردهمايي اساتيد، دانشجويان و محققان برجسته، و با رويكرد بررسي روش هاي نوين پيش بيني و تشخيصي آزمايشگاهي، تكنولوژي هاي جديد، رويكردهاي نوين مولكولي و ژنتيكي در تشخيص و درمان اين بيماري، از طريق برگزاري سخنراني ها، كارگاه ها و ارائه پوستر ها پلت فرمي را فراهم كنيم تا همكاري هر چه بيشتر آزمايشگاه و بالين و نيز استحكام جايگاه آزمايشگاه در ياري به پزشكان و متخصصين باليني اين رشته در زمينه تشخيص و درمان بيماران فراهم نماييم.
بنابراين اين كنگره از طريق ارائه برجسته ترين موضوعات اين حوزه از جمله تازه هاي پيش بيني و تشخيص زودهنگام، تكنيك هاي نوين، آخرين نتايج و پيشرفت هاي تكنولوژي تشخيصي و مديريت آزمايشگاه تشخيض طبي، در زمينه بيماري هاي قلبي عروقي به بحث و تبادل نظر مي پردازد.
محورهاي كنگره:
محور اصلي:
آزمايشگاه و بيماري هاي قلب و عروق
محورهاي فرعي:
• بيوشيمي و بيماري هاي قلب و عروق
• ايمونولوژي و بيماري هاي قلب و عروق
• هماتولوژي و بيماري هاي قلب و عروق
• ميكروبيولوژي و بيماري هاي قلب و عروق
• ژنتيك پزشكي و بيماري هاي قلب و عروق
• آسيب شناسي و بيماري هاي قلب و عروق