سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
Conference Papers
- مساله انتظار بایدها و نبایدها ارائه شده در International Conference on New Approaches in Humanities in the 21st Century (1395)
- نقد و برسی نظریه بدعت بودن مجاز ارائه شده در International Conference on New Approaches in Humanities in the 21st Century (1395)
- آثار و فواید وجود حجت خدا در دوران غیبت ارائه شده در سومین کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی (1395)
- آرامش روانی در سایه ی یاد خدا از منظر قرآن و روانشناسی ارائه شده در International Conference on Psychology and Culture Life (1394)
- مدیریت بی نظیر پیامبر اسلام در دوران مکه ارائه شده در The Second International Conference on Management and Development Culture (1394)
- کنکاشی در سعه ی صدر و لزوم آن در امر مدیریت از منظر قرآن و روانشناسی ارائه شده در The Second International Conference on Management and Development Culture (1394)
- نقش محبت در تربیت از منظر قرآن و روانشناسی ارائه شده در International Conference on Psychology and Culture Life (1394)
- حرکت های خورشید از منظر قرآن و نقد و بررسی نظریه هیئت بطلمیوس ارائه شده در International Congress on Culture and Religious Thought (1393)