سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی علل عدم توفیق در خصوصی سازی شرکت های بهره برداری از شبکه های آبیاری بررسی موردی: شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی گیلان

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,923

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GOHARAN01_019

Index date: 13 May 2006

بررسی علل عدم توفیق در خصوصی سازی شرکت های بهره برداری از شبکه های آبیاری بررسی موردی: شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی گیلان abstract

در دهه های اخیر دولت ها در سطح جهانی عموما به توسعه فیزیکی شبکه های آبیاری همت گمارده و مساله مدیریت بهره برداری و نگهداری شبکه ها و مشارکت کشاورزان در این امر کمتر مورد توجه قرار گرفته است. اصولا توسعه چشمگیر شبکه های آبیاری با روند کند توسعه و تامین مالی، مدیریت بهره برداری و نگهداری شبکه ها هماهنگ نبوده است. حاصل این عملکرد کاهش راندمان آبیاری در کشورهای در حال توسعه تا حد 25 الی 30 درصد می باشد. (تجارب جهانی مشارکت کشاورزان در مدیریت آبیاری، شماره 20، 1377) . پایین بودن کارایی شبکه های آبیاری با مدیریت دولتی در ایران، ناتوانی در جمع آوری آب بهای کافی از مصرف کنندگان، افزایش تقاضا، پایین آمدن کیفیت محیط زیست و توسعه صنعت، مسئولین وزارت نیرو را به فکر انداخت تا در راستای ایجاد اصلاحات و تغییرات اساسی در ساختار نظام اقتصادی کشور و واگذاری بخشی از فعالیتهای خدماتی دولت به بخش خصوصی و بر اساس توافق نامه شماره 51944/200 مورخ 70/05/22 وزارت نیرو – وزارت کشاورزی (وقت) و سازمان برنامه و بودجه (وقت) به منظور بهینه سازی توزیع و مصرف آب کشاورزی و بهره برداری بهتر از کانال های آبیاری و زهکشی با بکارگیری اصل بهره وری، تاسیس شرکتهای بهره برداری ازشبکه های آبیاری وزهشکی (سهامی خاص) را در برنامه کار خود قرار دهد، تا بتواند ضمن افزایش راندامان آبیاری و بهره وری ، مقدمات واگذاری امر مدیریت و نگهداری را در آینده به بهره برداران فراهم نماید. اینکه در این امر تا چه اندازه توفیق حاصل شد و ایا به اهداف پیش بینی شده دست یافتیم، در ادامه مقاله مورد بحث قرار خواهد گرفت.

بررسی علل عدم توفیق در خصوصی سازی شرکت های بهره برداری از شبکه های آبیاری بررسی موردی: شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی گیلان authors

علیرضا اجتماعی

معاون بهره برداری شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- کمیته ملی آبیاری و زهکشی _ تجارب جهانی مشارکت ...
حیدری، غلامرضا، « طراحی مدل خصوصی سازی در ایران » ...
- همکاران اعزامی شرکت به شرکت های بهره برداری از ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی علل عدم توفیق در خصوصی سازی شرکت های بهره برداری از شبکه های آبیاری بررسی موردی: شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی گیلان" توسط علیرضا اجتماعی، معاون بهره برداری شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی گیلان نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بررسی مشکلات شبکه‌های آبیاری ، زهکشی و مصرف بهینه آب کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 23 اردیبهشت 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3923 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهه های اخیر دولت ها در سطح جهانی عموما به توسعه فیزیکی شبکه های آبیاری همت گمارده و مساله مدیریت بهره برداری و نگهداری شبکه ها و مشارکت کشاورزان در این امر کمتر مورد توجه قرار گرفته است. اصولا توسعه چشمگیر شبکه های آبیاری با روند کند توسعه و تامین مالی، مدیریت بهره برداری و نگهداری شبکه ها هماهنگ ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی علل عدم توفیق در خصوصی سازی شرکت های بهره برداری از شبکه های آبیاری بررسی موردی: شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی گیلان با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.