سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رفتار سازمانی در سازمان های ایران بااستفاده از رویکردهای نوین (داده کاوی ، مدیریت دانش، پارادایم، فرهنگ سازمانی و شخصیت )

Publish Year: 1399
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,295

This Paper With 27 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MTAEB03_036

Index date: 6 June 2020

بررسی رفتار سازمانی در سازمان های ایران بااستفاده از رویکردهای نوین (داده کاوی ، مدیریت دانش، پارادایم، فرهنگ سازمانی و شخصیت ) abstract

هدف از تدوین این مقاله، بررسی رفتار سازمانی در سازمانهای ایران بااستفاده از رویکردهای نوین (داده کاوی، مدیریت دانش، پارادایم و هویت سازمانی وشخصیت ) می باشد. صاحب نظران ساختار سازمان راسیستمی از روابط و رفتار می دانند که بر فعالیت های افراد و گروه ها حاکم است بنابراین تمایز میان مدیریت ها و ساختارهای سازمانی رامی توان دگرگونی سیستم روابط حاکم بر فعالیت های افراد و گروه های کاری هر سازمان جستجو کرد. مدیریت رفتار سازمانی باید روش های علمی را به کارگیرد تا یک تجربه علمی و قابل تعمیمی در مورد رفتار درسازمانها را بتواند توسعه دهد. مدیریت دانش یکی از زمینه های پژوهش مرتبط با ساده سازی و بهبود فرایند تسهیم، توزیع، کسب و شناخت دانش است. برای به کارگیری مدیریت دانش در سازمان، از ابزارهایی متفاوت استفاده می شود که یکی از مهمترین آنها داده کاوی است. داده کاوی یکی از ابزارهای کارامد در تجزیه و تحلیل و کاوش حجم عظیم داده ها محسوب می شود و در حوزه های کاربردی مختلفی استفاده شده است. به دنبال نظریات و تحقیقات جدید در مدیریت، فرهنگ سازمانی دارای اهمیت روزافزونی شده و یکی از مباحثاصلی و کانونی مدیریت را تشکیل داده است .در هر رشته، این پارادایم است که تعیین می کند چه سوال هایی پرسیده شوند و چگونه به این سوال ها پاسخ داده شود. ویژگی های شخصیتی از جمله متغیرهایی می باشد که دراین فرآیند نقش داشته و بر عملکرد کارکنان در سازمان اثرگذار می باشند. توجه هر چه بیشتر سازمان به ویژگی های شخصیتی افراد و توسعه شخصیت فردی، می تواند زمینه را برای ایجاد عملکرد بهتر کارکنان و در نتیجه بهره وری بالاتر در سازمان فراهم نمود. در این مقاله سعی شده است راهکارهای مفید و ابزارها و روش های کاربردی در مورد رفتار سازمانی در سازمان های در ایران و بهبود موجود درآن طبقه بندی و ارائه شود.

بررسی رفتار سازمانی در سازمان های ایران بااستفاده از رویکردهای نوین (داده کاوی ، مدیریت دانش، پارادایم، فرهنگ سازمانی و شخصیت ) Keywords:

بررسی رفتار سازمانی در سازمان های ایران بااستفاده از رویکردهای نوین (داده کاوی ، مدیریت دانش، پارادایم، فرهنگ سازمانی و شخصیت ) authors

محمد جلال کمالی

عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

محسن چهکندی

دانشجوی دکتری مدیریت دولتی-تصمیم گیری وخط مشی گذاری -دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

سید انوشیروان مجدزاده

دانشجوی دکتری مدیریت دولتی-مدیریت تطبیقی -دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

مقاله فارسی "بررسی رفتار سازمانی در سازمان های ایران بااستفاده از رویکردهای نوین (داده کاوی ، مدیریت دانش، پارادایم، فرهنگ سازمانی و شخصیت )" توسط محمد جلال کمالی، عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان؛ محسن چهکندی، دانشجوی دکتری مدیریت دولتی-تصمیم گیری وخط مشی گذاری -دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان؛ سید انوشیروان مجدزاده، دانشجوی دکتری مدیریت دولتی-مدیریت تطبیقی -دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان نوشته شده و در سال 1399 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی ترفندهای مدرن مدیریت،حسابداری،اقتصاد و بانکداری با رویکرد رشد کسب و کارها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رفتار سازمانی، مدیریت دانش، سازمان، شخصیت، پارادایم، فرهنگ و داده کاوی هستند. این مقاله در تاریخ 17 خرداد 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4295 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از تدوین این مقاله، بررسی رفتار سازمانی در سازمانهای ایران بااستفاده از رویکردهای نوین (داده کاوی، مدیریت دانش، پارادایم و هویت سازمانی وشخصیت ) می باشد. صاحب نظران ساختار سازمان راسیستمی از روابط و رفتار می دانند که بر فعالیت های افراد و گروه ها حاکم است بنابراین تمایز میان مدیریت ها و ساختارهای سازمانی رامی توان دگرگونی سیستم ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی داده کاوی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رفتار سازمانی در سازمان های ایران بااستفاده از رویکردهای نوین (داده کاوی ، مدیریت دانش، پارادایم، فرهنگ سازمانی و شخصیت ) با 27 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.