چگونه توانستم با استفاده از روش های مشارکتی و کمک والدین ((مادر)) اختلال بی نظیر و پرخاشگری دانش آموز ((ف- ش)) را کاهش دهم

Publish Year: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 187

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CFTP06_421

تاریخ نمایه سازی: 24 خرداد 1399

Abstract:

این پژوهش با هدف حل مشکل اخلاقی و رفتاری دانش آموز (ف.ش) انجام گردیده است که دانش آموز دارای اختلالات رفتاری از قبیل شلوغی در کلاس درس، پرخاشگیری، دعوا کردن با دیگران، حسادت، لجبازی، عدم دقت و توجه بود. با توجه به اطلاعات بدست آمده سوالات زیر برای رفع مشکل ایجاد گردید: - با توجه به رفتار و انرژی که (ف-ش) دارد، آیا بیش فعال است - آیادچار کمبود محبت است - آیا با رفتارهای خویش می خواهددیگران را به خود متوجه سازد - چه راه هایی برای رفع مشکل وجود دارد دانش آموز ذکر شده در خانه هم همین طور رفتار می کند - چه راه هایی برای رفع مشکل وجود دارد دانش آموز ذکر شده در خانه هم همین طور رفتار می کند - آیا تربیت غلط موجب اختلال رفتاری شده است در این پژوهش روش های مشاهده، مشارکتی و مصاحبه انتخاب نمودیم. برای کاهش حسادت شرکت دادن فرد در گروه و احساس مسئولیت فرد نسبت به گروه ایجاد می گردد، برای کاهش پرخاشگری و لج بازی از مادر دانش آموز خواسته شد تا ویژگی های مثبت فرزند خود را با تشویق تقویت کند. (یکی از دلایل پرخاشگری می تواند کمبود محبت باشد) محبت به موقع و متناسب به فرزندان و دانش آموزان، موجب کاهش اختلالات رفتاری می شو. پرورش اعتماد به نفس و ایجاد انگیزه و نگرش مثبت فرد نسبت به خود و معلم و دیگران می تواند باعث بهبود وضعیت رفتاری و تحصیلی شود. به طور کلی می توان نتیجه گرفت که می توان با تدابیر علمی و موثر بسیاری از مشکلات رفتاری دانش آموزان راحل نمود.

Authors

سکینه اسلامی

کارشناسی آموزش ابتدایی، تربیت معلم شهید بهشتی، بندرعباس، اداره آموزش و پرورش شهرستان میناب، آموزشگاه شهید سمیه

معصومه جنگچی

کارشناسی آموزش ابتدایی، تربیت معلم شهید بهشتی، بندرعباس، اداره آموزش و پرورش شهرستان میناب، آموزشگاه شهید سمیه