سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نگرشی استراتژیک به مدیریت جهادی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,541

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

JAHADI02_005

Index date: 5 October 2010

نگرشی استراتژیک به مدیریت جهادی abstract

تفکر استراتژیک بنیان پویایی و پیشرفت درجهان متحول کنونی و چرا غ راه اینده است و در غیاب کنش استراتژیک اینده ابتر است این وجهه نظر اثباتی و تجربه پذریر هم به لحاظ علمی و شناختی و هم در سطوح خرد و ساختاری پذیرفته شده است در ساحت اندیشه نیز گسترش و ژرفش معرفت متکی به پویش استراتژیک است تا با عاملتی اموخت ارزش افرینی را بر ان افزود و به دست ایندگان سپرد. این مهم علاوه براینکه ازندانم کاری دوباره کاری، تشتت، ازمودن ازموده اشتباهات اتفاقی و تورش می کاهد عامل اختراع ابداع و نواوری است انگاره بنیادین مقاله این است که فرایند شکل گیری گسترش و ژرفایی حوزه فعالیتهای جهاد سازندگی بر بینش نظری و علمی ویژه و تفکری استراتژیک حضرت امام ره استوار بوده که هم در تقابل با جریان عمده نوسازی و توسعه غربی و هم در تعارض با اندیشه های ساختاری و توسعه ای مارکسیستی و نئومارکسیستی بوده است در تشریح این انگارش و بیان هدف نوشتار مساله اغازین بر محور چرایی و چگونگی موفقیت و محبوبیت جهاد سازندگی و همچنین استفاده از رهیافتهای علمی و تفکرات استراتژیک است که دهه بعد وارد ادبیات توسعه روستایی شدند همچنین به تحلیل از کارکردها خاصه اجرای بیش از 150 هزار پروژه توسعه روستایی خودکفایی در محصولات دامی و زراعی نقش بی بدیل در طول دوران دفاع مقدس و پرورش نیروی انسانی فعال و مدیرانی خلاق در سطح وزیر، استاندارد و مدیران عالی پرداخته می شود.

نگرشی استراتژیک به مدیریت جهادی Keywords:

نگرشی استراتژیک به مدیریت جهادی authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
--Binswanger Hans and P.L.Pingali. (1987.) The evolution of planning systems ...
-Binswanger Hans and. P.L.Pingali. (1988) Technological priorities for farming in ...
-BoselartH. W. (1 973)cultivation intensity settlement patterns. And homestead forms ...
-Boserup. Ester. (2005). The Conditions of Growth. London: Allen and ...
_ C oleman.D.and sclhofieldl.R. (2006). The state of population Theory ...
-Hayami Y. and V.Ruttan(_ and 2005). Sterategic Development: An International ...
-Lawrence? Geoffrey and Others. (1992) Environment management and sociey .The ...
-Lipton M.(2007) Why Poor. People Stay Poor. Cambridge Mass.: Harvard ...
-Lipton M (1993). "Demography and poverty : World Bank Staff ...
_ McNicoll. G.and cain.M.(1990) Rural Development and stertegic planning Oxford ...
-Morrison.j _ (2004)from strategic planning to sterategic thinking, Baltimor:john hopkins ...
_ and H.P.B inswanger. (1987) strategic thinking and the Evolution ...
-Sen. A.K.(1968). choice of Techniques. 3 rd ed. Oxford: Black ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نگرشی استراتژیک به مدیریت جهادی" توسط احمد ترک نژاد نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی فرهنگ و مدیریت جهادی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرصت، تهدید، روستا، جهاد سازندگی، استراتژی هستند. این مقاله در تاریخ 13 مهر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1541 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تفکر استراتژیک بنیان پویایی و پیشرفت درجهان متحول کنونی و چرا غ راه اینده است و در غیاب کنش استراتژیک اینده ابتر است این وجهه نظر اثباتی و تجربه پذریر هم به لحاظ علمی و شناختی و هم در سطوح خرد و ساختاری پذیرفته شده است در ساحت اندیشه نیز گسترش و ژرفش معرفت متکی به پویش استراتژیک است تا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نگرشی استراتژیک به مدیریت جهادی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.