سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

چرا کشاورزی آلی(ارگانیک)؟

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,729

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FERTILIZER01_118

Index date: 14 October 2010

چرا کشاورزی آلی(ارگانیک)؟ abstract

کشاورزی آلی یک سیستم تولیدی است که از مصرف کودهای شیمیائی،آفت کشها،تنظیم کننده های رشد و افزودنی های خوراک دام اجتناب می کند و در عوض سعی دارد با استفاده از روش های مانند تناوب ، استفاده از بق ای ای گی اهی و کودهای دامی، کنترل بیولوژیکی و غیره به حفظ حاصلخیزی خاک، تقویت عناصر غذائی آن و کنترل آفات،بیماری ها و مبارزه با علف های هرز می پردازد . سطح زیر کشت محصولات ارگانیگ در جهان 62.9 میلیون هکتار و تجارت جهانی آن 56 میلیارددلار می باشد که با توجه به هزینه تولید و سلامت آن قیمت محصولات ارگانیک 3-2 برابر کشتهای رایج است متاسفانه جایگاه ایران در کشت ارگانیک یک جایگاه مبهم و نامشخص است. طبق اطلاعات موجود،سطح زیر کشت محصولات کشاورزی بدون استفاده از کود شیمیائی در کشور 239462 هکتار است که 125802 هکتار باغی و 113659 هکتار آن زراعی است که به ترتیب 1 و 7/2 درصد از کل سطوح زیرکشت کشور و در استان کرمانشاه 17 %از ک ل سطح کشاورز ی استان را شامل می گردد. به همین منظور در راستای کشاورزی پایدار و تولید محصولات ارگانیک، یک فقره طرح در شهرستان روانسر واقع در 55 کیلومتری غرب مرکز در استان کرمانشاه در سال زراعی 86-85 در مزارع زارعین و روی محصولات مختلف به شرح زیر اجرا شد.در این طرح از دو تیمار به روش ترویجی که عبارت بودند از : ا- عدم استفاده از کودهای شمیایی وسموم دفع آفات در مزارع تحت طرح (تیمار) و به جای آن از کمپوست ،کودهای حیوانی پوسیده وکودهای بیولوژیک و نیز روشهای سنتی مبارزه با آفات و بیماری های گیاهی استفاده شده است و 2-تیمار دوم یعن ی استفاده از کودها ی ش یمیایی وسموم (روش سنتی ). نتایج این آزمایش ترویجی نشان داد عملکرد ذرت دانه ای، گندم دیم ،گندم آب ی و نخود به تر تی ب 290، 300، 900 و 145 کیلوگرم در هکتار نسبت به تیمار شاهد یعنی روش سنتی افز ایش یافت . بنابر ای ن با استفاده ازکودهای آلی و کشت ارگانیک می توان به تولید محصول سالم عاری از کود و سم، افزایش سطح حاصلخیزی خاک و تداوم آن در سالهای آینده وجلوگیری از آلودگی زیست محیطی دست یافت.

چرا کشاورزی آلی(ارگانیک)؟ Keywords:

چرا کشاورزی آلی(ارگانیک)؟ authors

خلیل حیدری

کارشناس ارشد تغذیه گیاهی سازمان جهاد کشاورزی

جلال قادری

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سیلسپور، م، و م، ممیزی . 1385. مدیریت مصرف نیتروژن ...
لیزاده، ا، ع، کوچکی. 1371. اول زراعت در مناطق خشک، ...
کوچکی، ع . م، حسینی، و ا، هاشمی، 1387، کشاورزی ...
ملکوتی، م. 1378. کشاورزی ادار و افزایش عملکرد با بهینه ...
ملکوتی، م. ج.، پ، کشاورز و ن . کریمیان. 1387. ...
http ://www. sabziran.ir ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "چرا کشاورزی آلی(ارگانیک)؟" توسط خلیل حیدری، کارشناس ارشد تغذیه گیاهی سازمان جهاد کشاورزی؛ جلال قادری، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره چالشهای کود در ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کشاورزی آْلی، ارگانیک، استان کرمانشاه هستند. این مقاله در تاریخ 22 مهر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2729 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کشاورزی آلی یک سیستم تولیدی است که از مصرف کودهای شیمیائی،آفت کشها،تنظیم کننده های رشد و افزودنی های خوراک دام اجتناب می کند و در عوض سعی دارد با استفاده از روش های مانند تناوب ، استفاده از بق ای ای گی اهی و کودهای دامی، کنترل بیولوژیکی و غیره به حفظ حاصلخیزی خاک، تقویت عناصر غذائی آن و کنترل ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی ارگانیک و کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله چرا کشاورزی آلی(ارگانیک)؟ با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.