سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تأثیر خشکه دارها در پایداری زادآوری توده های جنگلی (مطالعه موردی: بخش پنج طرح جنگلداری اشکته چال- صفا رود رامسر)

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,571

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BIODIVERSITY01_027

Index date: 23 October 2010

بررسی تأثیر خشکه دارها در پایداری زادآوری توده های جنگلی (مطالعه موردی: بخش پنج طرح جنگلداری اشکته چال- صفا رود رامسر) abstract

خشکه دارها اهمیت زیادی در اکوسیستم جنگل دارند و وجودشان برای سلامتی و حاصلخیزی جنگل ضروری است. هدف از این مطالعه بررسی اثر خشکه دارها در استقرار تجدید حیات طبیعی است. مطالعه در سری 5 طرح جنگلداری صفارود رامسر، در پارسل های 512 و 513 انجام شده است. بعد از جنگل گردشی در این دو پارسل و مشاهده ی خشکه دارها، قطعه نمونه هایی به شعاع 5R در اطراف آنها اندازه گیری شدند و کلیه ی نهال های موجود در این قطعه نمونه ها یادداشت برداری گردید. پارسل های مورد مطالعه در مرحله ی تخریب زاد آوری بودند. سپس درجات پوسیدگی خشکه دارها تعیین و قطر کوچک و بزرگ روشنه ی آن ثبت شد. نتایج نشان داد که: 14 درصد از روشنه ها با سطح خیلی کم، 50 درصد با سطح کم، 14 درصد با سطح متوسط و 21 درصد با سطح زیاد یا تاج پوشش باز وجود داشتند. بیشترین تعداد نهال از نظر فراوانی، در درجه ی پوسیدگی 3 وجود داشته است. حداکثر تعداد نهال ها در زیر روشنه های با سطح خیلی کم و درجه ی پوسیدگی یک قرار داشتند. با افزایش سطح روشنه بر میزان ماندگاری نهال ها افزوده شد. با افزایش درجه ی پوسیدگی سطوح روشنه ی ایجاد شده کمتر گشته، که علت آن پیدایش درجات پوسیدگی بالاتر در زمان طولانی تر در درخت است که منجر به فرصت بیشتری برای گسترش تاج پوشش اطراف آن می باشد و سطوح روشنه ی ایجاد شده کمتر می شود. بیشترین تعداد در طبقات قطری متوسط وجود داشت.

بررسی تأثیر خشکه دارها در پایداری زادآوری توده های جنگلی (مطالعه موردی: بخش پنج طرح جنگلداری اشکته چال- صفا رود رامسر) Keywords:

بررسی تأثیر خشکه دارها در پایداری زادآوری توده های جنگلی (مطالعه موردی: بخش پنج طرح جنگلداری اشکته چال- صفا رود رامسر) authors

کیوان صائب

دکتری جنگلداری- عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

جواد گلین شریف دینی

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ذوالفقاری، ا.، 1383. بررسی اکولوژیک و جنگل شناسی خشکه دارها ...
مهاجر، م. 1376. بررسی اهمیت جنگلشناسی خشکه‌داران در جنگل‌های بکر ...
- سفیدی، ک.، 1386. بررسی تاثیر خشکه دارها ...
در استقرار نهال های راش و مرز در جنگل آمیخته ...
کنفراتس ملی حفاضت ازقنوع زیستیه و داتش بومی 10 و ...
Bretz Guby, N.A., Dobbertin, M., 1996. Quantitative estimates of coarse ...
Densmore, N. , Parminter, J., Stevens, V., 2004. Corse woody ...
Harmon, M.E., Franklin, J.F., Swanson, F.J., Sollins, P., Gregory, S.V., ...
Motta, R., 2006. Coarse woody debries _ forest structure and ...
Reid, C. M., Foggo, A., Speight, M., 1996.Dead wood in ...
0 -Kuuluvainen, T., Syrianen, K., Kalliola, R., 2002. Logs in ...
Sollins, P., 1982. Input and decay of coarse woody debris ...
Spies, T.A., Franklin, J.F., 1988. Coarse woody debris in Douglas-fir ...
Yatskov, M. O. N., Krankina, M. E., Harmon., 2003. A ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تأثیر خشکه دارها در پایداری زادآوری توده های جنگلی (مطالعه موردی: بخش پنج طرح جنگلداری اشکته چال- صفا رود رامسر)" توسط سمیه احمد اشرفی؛ کیوان صائب، دکتری جنگلداری- عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن؛ جواد گلین شریف دینی، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی حفاظت از تنوع زیستی و دانش بومی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشکه دار، زاد آوری طبیعی، روشنه، پوسیدگی هستند. این مقاله در تاریخ 1 آبان 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1571 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکه دارها اهمیت زیادی در اکوسیستم جنگل دارند و وجودشان برای سلامتی و حاصلخیزی جنگل ضروری است. هدف از این مطالعه بررسی اثر خشکه دارها در استقرار تجدید حیات طبیعی است. مطالعه در سری 5 طرح جنگلداری صفارود رامسر، در پارسل های 512 و 513 انجام شده است. بعد از جنگل گردشی در این دو پارسل و مشاهده ی خشکه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تأثیر خشکه دارها در پایداری زادآوری توده های جنگلی (مطالعه موردی: بخش پنج طرح جنگلداری اشکته چال- صفا رود رامسر) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.