پژوهش مقدماتی در مورد طراحی وسازکار بوستان مولکول ها مبتنی بر معماری بیومیمتیک

Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 647

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IRCIVIL04_151

تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1399

Abstract:

هرفضایی برای موفقیت بایستی پاسخگوی نیازهای کاربران خود باشد و به صورتی طراحی گردد که به الگوی مناسبی برای جامعه تبدیل شود.با در نظر گرفتن رشد روزافزون ساختمان ها وصنعتی شدن شهرها ، نیاز روز افزون به مکانی زیبا وطبیعی بیش از پیش احساس می شود این نیاز را میتوان با ایجاد (پارک) بوستان های مناسب و چند منظوره برطرف نمود.چه بهتر که از این مکان بگونه ای دیگر نیز سود برده و آنرا با علم وفناوری تلفیق نماییم و پارکی با ماهیت علمی پایه گذاری کنیم.یکی از اهداف ما ایجاد پارکی به بهانه آشنایی با گوشه ای از رازهای پنهان خلقت انسان می باشد. هدف اصلی ایجاد بوستان مولکولی، بوجود آوردن فضای باز تفریحی گردشگری، آموزشی وپژوهشی،کارآفرینی و اقتصادی است. اهداف: این مقاله گزارشی از پژوهش های مقدماتی به منظورطراحی و ایجاد پارک یا بوستان مولکول ها با هدف ایجاد یک فضای باز آموزشی و تفریحی دنبال خواهد شد ، پروژه حاضر تلفیقی از دانش بیومیمتیک و علوم مولکولی و بوستان آرایی است که ارکان اصلی طراحی و اجرایی پروژه مذکور می باشد.این طرح بر پایه یافته ها و اطلاعات علمی دانش مولکولی ، معماری ،مهندسی و هنر حداقل حدود یکصد سیتو مولکول وبیو مولکول را در یک فضای باز به مساحت دو هزار متر مربع به منظور اهداف آموزشی و تفریحی شامل شده و به نمایش گذاشته خواهد شد.

Authors

ناصر مهدوی شهری

دکتر ناصر مهدوی شهری. استاد.مرکزرشد و فنآوری دانشگاه فردوسی مشهد-واحد فنآوری شرکت توسعه سازان دانش فنآوران طوس

پریان منتصری

دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی کاویان مشهد. مرکزرشد و فنآوری دانشگاه فردوسی مشهد-واحد فنآوری شرکت توسعه سازان دانش فنآوران طوس