سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تلقیح قارچ های تجزیه کننده سلولز به منظور تجزیه بقایای گیاهی (کاه و کلش) و تهیه کمپوست

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,417

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SESDC_032

Index date: 2 June 2006

تلقیح قارچ های تجزیه کننده سلولز به منظور تجزیه بقایای گیاهی (کاه و کلش) و تهیه کمپوست abstract

کمپوست سازی یک روش جایگزین قابل قبول برای تبدیل ضایعات به مواد مفیدی است که بهبود حاصلخیزی خاک را به دنبال دارد. مواد مختلف از قبیل ضایعات کشاورزی، صنعتی و شهری به صورت مجزا یا ترکیب با هم به منظور تهیه کمپوست به کار گرفته شده اند .( Hart et al, و 2003 Gaind&Gaur, ( 2003 گونه های میکروبی مختلفی در تجزیه بقایای افزوده شده به خاک دخالت دارند و در طبیعت گونه های زیادی از میکروارگانیس مها در حضور همدیگر دارای اثرات متقابلی هستند که خیلی از آنها در کنار هم از حالتی که به تنهایی حضور دارند موثرترند Kato et ) ( al,2004) در خیلی از کشورها، کاه و کلش گندم یک محصول لیگنوسلولزیک جانبی از کشت و کار است که . شامل 35-40 درصد(وزنی وزنی)سلولز ، 25-30 درصد همی سلولز و 10-15 درصد لیگنین میباشد Thygesen ) (et al,2003 در این میان استفاده از این بخش از پسمانده های کشاورزی به دلیل بالا بودن نسبت بالای C/N آن مشکلاتی از قبیل تحمیل کمبود ازت برای کشت گیاهان در سال زراعی جدید به دنبال دارد، برای غلبه بر این مشکل استفاده از گروه میکروبی تجزیه کننده به منظور سرعت بخشیدن بر فرایند تجزیه مطرح میباشد.در تحقیق حاضر سعی بر آن شده است تا از مایه تلقیح قارچ های تجزی هکننده سلولز از قبیل Rhizopus و Penicilliumاستفاده شود تا بتوان نسبتC/N را کاهش داد و استفاده از این پسمانده ها در زمینه ای کشاورزی با مشکل مواجه نشود.

تلقیح قارچ های تجزیه کننده سلولز به منظور تجزیه بقایای گیاهی (کاه و کلش) و تهیه کمپوست authors

محمدرضا ساریخانی

دانشجوی دکترای خاکشناسی دانشگاه تبریز

میترا ابراهیمی

دانشجوی سابق کارشناسی دانشگاه محقق اردبیلی

شیدا محمدزاده

دانشجوی سابق کارشناسی دانشگاه محقق اردبیلی

مقاله فارسی "تلقیح قارچ های تجزیه کننده سلولز به منظور تجزیه بقایای گیاهی (کاه و کلش) و تهیه کمپوست" توسط محمدرضا ساریخانی، دانشجوی دکترای خاکشناسی دانشگاه تبریز؛ میترا ابراهیمی، دانشجوی سابق کارشناسی دانشگاه محقق اردبیلی؛ شیدا محمدزاده، دانشجوی سابق کارشناسی دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی همایش خاک، محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 12 خرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4417 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کمپوست سازی یک روش جایگزین قابل قبول برای تبدیل ضایعات به مواد مفیدی است که بهبود حاصلخیزی خاک را به دنبال دارد. مواد مختلف از قبیل ضایعات کشاورزی، صنعتی و شهری به صورت مجزا یا ترکیب با هم به منظور تهیه کمپوست به کار گرفته شده اند .( Hart et al, و 2003 Gaind&Gaur, ( 2003 گونه های میکروبی مختلفی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تلقیح قارچ های تجزیه کننده سلولز به منظور تجزیه بقایای گیاهی (کاه و کلش) و تهیه کمپوست با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.