سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش درصد نشاسته ،درصد ماده خشک و وزن مخصوص غده گیاه سیب زمینی در همزیستی با قارچ میکوریز آربوسکولار

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,854

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SESDC_033

Index date: 2 June 2006

افزایش درصد نشاسته ،درصد ماده خشک و وزن مخصوص غده گیاه سیب زمینی در همزیستی با قارچ میکوریز آربوسکولار abstract

سیب زمینی یکی از محصولات اصلی و اساسی می باشد که در هکتار مقدار ماده خشک و پروتئین بیشتری نسبت به محصولات غله ای تولید می کند . کشت گیاهان در طی سالیان متمادی و استفاده از ارقام پرمحصول یا کاشت گیاهان پرنیاز ( از قبیل سیب زمینی) باعث تخلیه شد ید پتاسیم از خاکهای زراعی شده است( جلالی و راول، 1378 ). برای حل این مشکل استفاده از روش های بیولوژیک و شیمیایی مطرح می باشد. قارچ های میکوریز در تمام خاکها حضور داشته و با ر یشه اکثر گیاهان رابطه همز یستی ا یجاد می کنند . در مورد جذب پتاسیم توسط قارچهای میکوریز و انتقال آن به گیاه گزارش های متفاوتی وجود دارد، به نظر می رسد که توانا یی قارچ همز یست در جذب پتاسیم علاوه بر گونه قارچ (حتی ایزوله های مختلف یک گونه ) به شرا یط خاک مخصوصا وضعیت پتاسیم خاک و نوع گیاه میزبان بستگی دارد . همچنین احتمال می رود که قارچهای میکوریز آربوسکولار در تخریب کانیهای اولیه و رها سازی پتاسیم نقش داشته باشند(Mojallali&Weed, ( 1978 پژوهش حاضر به منظور تعیین 1 - اثرات تلق یح دو گونه قارچ م یکوریز آربوسکولار . شامل گلوموس اینترارادیسز و گلوموس اتون یکاتوم (هر دو از ا یزوله های دشت تبریز) بر روی خصوصیات کیفی سیب زمینی. 2- ارزیابی پاسخ دو رقم سیب زمینی به نامهای دراگا و مارفونا ، صورت پذیرفت.

افزایش درصد نشاسته ،درصد ماده خشک و وزن مخصوص غده گیاه سیب زمینی در همزیستی با قارچ میکوریز آربوسکولار authors

محمدرضا ساریخانی

دانشجوی دکترای خاکشناسی دانشگاه تبریز

ناصر علی اصغر زاده

دانشیار گروه خاکشناسی دانشگاه تبریز

فرح رحیمزاده خویی

استاد گروه زراعت واصلاح نباتات دانشگاه تبریز

سیدابوالقاسم محمدی

دانشیار گروه زراعت واصلاح نباتات دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جلالی, محسن و دیوید راول. 1378. مطالعه اثرات املاح کلسیم ...
Mojallali, H and S. B. Weed. 1978. Weathering of micas ...
Swaminathan, K and B. C. Verma. 1979. Responses of three ...
Voskata, M and M. Gryndler. 1999. Treatment with culture fractions ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش درصد نشاسته ،درصد ماده خشک و وزن مخصوص غده گیاه سیب زمینی در همزیستی با قارچ میکوریز آربوسکولار" توسط محمدرضا ساریخانی، دانشجوی دکترای خاکشناسی دانشگاه تبریز؛ ناصر علی اصغر زاده، دانشیار گروه خاکشناسی دانشگاه تبریز؛ فرح رحیمزاده خویی، استاد گروه زراعت واصلاح نباتات دانشگاه تبریز؛ سیدابوالقاسم محمدی، دانشیار گروه زراعت واصلاح نباتات دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی همایش خاک، محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 12 خرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3854 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیب زمینی یکی از محصولات اصلی و اساسی می باشد که در هکتار مقدار ماده خشک و پروتئین بیشتری نسبت به محصولات غله ای تولید می کند . کشت گیاهان در طی سالیان متمادی و استفاده از ارقام پرمحصول یا کاشت گیاهان پرنیاز ( از قبیل سیب زمینی) باعث تخلیه شد ید پتاسیم از خاکهای زراعی شده است( جلالی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش درصد نشاسته ،درصد ماده خشک و وزن مخصوص غده گیاه سیب زمینی در همزیستی با قارچ میکوریز آربوسکولار با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.