سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی چگونگی فرسایش و رسوبگذاری در محل ایستگاه هیدرومتری رامیان

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,080

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATERSHED02_156

Index date: 29 December 2010

بررسی چگونگی فرسایش و رسوبگذاری در محل ایستگاه هیدرومتری رامیان abstract

یکی از مشکلاتی که همواره بشر با آن روبرو بودهاست، مسئله فرسایش و رسوبگذاری در انهار طبیعی و مصنوعی انتقال آب میباشد که در بسیاری از موارد در انهار طبیعی و رودخانهها مهمتر جلوه میکند. متأسفانه با افزایش نیاز به منابع آبی و مصالح رودخانهای، مشکل فرسایش و رسوبگذاری در انهار طبیعی بیشتر شدهاست. به گونهای که به یکی از مشکلات اساسی بهرهبرداری از منابع آبی تبدیل شدهاست. در استان گلستان نیز تغییر کاربری اراضی، توسعه کشاورزی آبی و نیاز روز افزون به مصالح ساختمانی باعث به هم خوردن تعادل بستر رودخانه شده و در نتیجه بستر رودخانهها مرتبا در حال تغییرمیباشند. یکی از رودخانههائی که به طور جدی با مشکل فرسایش و تغییر مسیر بستر مواجه است، رودخانه رامیان میباشد. به منظور شناسائی چگونگی فرسایش و رسوبگذاری در بستر این رودخانه، ابتدا اطلاعات مقاطع عرضی رودخانه در محل ایستگاه هیدرومتری در طول سالهای 1369 الی 1378 اخذ شد. آنگاه پروفیلهای عرضی مقطع موردنظر در طول دوره مورد بررسی ترسیم شد. علاوه بر آن مقادیر دبی روزانه این ایستگاه در طول یک دوره آماری 34 ساله اخذ شد و پس از انجام آزمونهای آماری لازم، دورههای بازگشت تمامی سیلهایی که در طی سالهای 69 الی 77 رخ دادهاند، تعیین شد. نتایج این تحقیق نشان میدهد که متأسفانه در طول دوره مورد بررسی، شکل بستر رودخانه به شدت تغییر نمودهاست. از علل اصلی تغییر شکل مقطع رودخانه می توان به برداشت مصالح رودخانهای، وقوع چند سیل با دوره بازگشت نسبتا زیاد و وجود جریانهای گردابی در این مقطع اشاره نمود

بررسی چگونگی فرسایش و رسوبگذاری در محل ایستگاه هیدرومتری رامیان Keywords:

بررسی چگونگی فرسایش و رسوبگذاری در محل ایستگاه هیدرومتری رامیان authors

مریم کاشفی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی، دانشگاه علوم کشاورزی و م

ابوالفضل مساعدی

عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بیرامی، محمد کریم. 1379. سازه‌های انتقال آب، مرکز نشر دانشگاه ...
تلوری، عبدالرسول. 1375. بررسی تاثیر خصوصیات مواد بستری در فرسایش ...
رفاهی، حسینقلی. 1368 فرسایش آبی و کنترل آن، انتشارات دانشگاه ...
سلیمانی، کریم و میرخالق ضیا تباراحمدی. 1384. رودخانه‌ها (اشکال و ...
شرکت مهندسین مشاورگلستان. 1380. مطالعات اجرایی- توجیهی حوزه آبخیز رودخانه ...
شفاعی بجستانی، محمود. 1373. هیدرولیک رسوب، انتشارات دانشگاه شهید چمران ...
علیزاده، امین. 1377. اصول هیدرولوژی کاربردی، موسسه چاپ و انتشارات ...
غریب، معصومه. 1383. پهنه‌بندی خطر و مدیریت سیل حومه شهر ...
Kassas; M. H. 1983. The global biosphere: conservation for survival. ...
Lee; K. L. 1996. Sustainability and land use dynamics. Soil ...
Mosselman; E., Shishikura; T. and Klaassen; G. J. 2000. Effect ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی چگونگی فرسایش و رسوبگذاری در محل ایستگاه هیدرومتری رامیان" توسط مریم کاشفی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی، دانشگاه علوم کشاورزی و م؛ ابوالفضل مساعدی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس سراسری آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرسایش رودخانهای، مصالح رودخانهای، رسوبگذاری، رامیان هستند. این مقاله در تاریخ 8 دی 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1080 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مشکلاتی که همواره بشر با آن روبرو بودهاست، مسئله فرسایش و رسوبگذاری در انهار طبیعی و مصنوعی انتقال آب میباشد که در بسیاری از موارد در انهار طبیعی و رودخانهها مهمتر جلوه میکند. متأسفانه با افزایش نیاز به منابع آبی و مصالح رودخانهای، مشکل فرسایش و رسوبگذاری در انهار طبیعی بیشتر شدهاست. به گونهای که به یکی از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی چگونگی فرسایش و رسوبگذاری در محل ایستگاه هیدرومتری رامیان با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.