سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رابطه بین کارآفرینی شرکتی , بازار گرایی , انعطاف پذیری سازمانی, رضایت شغلی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,417

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MIEAC01_524

Index date: 31 December 2010

رابطه بین کارآفرینی شرکتی , بازار گرایی , انعطاف پذیری سازمانی, رضایت شغلی abstract

کارآفرینی شرکتی بعنوان یک حقیقت اساسی است که منجر به بازسازی استراتژیک، سودآوری، نوآوری و رشد سازمان می شود. این مقاله رابطه ی بین کارآفرینی شرکتی، بازارگرایی، انعطاف پذیری سازمانی و رضایت شغلی را بیان می کند. پیامد کارآفرینی شرکتی انعطاف پذیری و بازارگرایی در سازمان می باشد که خود این امر منجر به رضایت شغلی می گردد. کارآفرینی توسط مؤسسه کارآفرینی شرکتی (ai) Corporate entrepreneurship assessment instrumentکه بوسیله کوراتکو وشاکر زهرا (2002) توسعه داده شده ارزیابی می شود. بازارگرایی بوسیله ی معیار بازارگرایی که توسط Kohli (1993) مطرح شده ارزیابی می شود و انعطاف پذیری سازمان توسط معیار Khan Dwaiia (1977) مورد بررسی قرار می گیرد و رضایت مندی از شغل توسط معیار پیشنهاد شده توسط Weiss England,(1967) ارزیابی می گردد. از بین 4 فاکتور بکار رفته در این مطالعه رضایت شغلی بعنوان یک متغیر وابسته است که تحت تأثیر کارآفرینی شرکتی , انعطاف پذیری و بازار گرایی می باشد.

رابطه بین کارآفرینی شرکتی , بازار گرایی , انعطاف پذیری سازمانی, رضایت شغلی Keywords:

رابطه بین کارآفرینی شرکتی , بازار گرایی , انعطاف پذیری سازمانی, رضایت شغلی authors

مهدی تاج الدین

کارشناسی ارشد کارآفرینی- دانشکده مدیریت- دانشگاه تهران

کامبیز طالبی

عضو هیات علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران

مسعود تاج الدین

دانشجوی کارشناسی ارشد کارآفرینی – دانشکده کارآفرینی- دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Gauzente, c.(1999) .comparing market orientation scales : acontent analysis _ ...
Barney .j .(1665). Looking inside for competitive advantage . Academy ...
Brazeal, d.v.(1993) .organizing or internally developed corporate venture . journal ...
Burgelman , R.A.(1983) corporate _ ntrepreneurship and S trateg ic ...
Bygrave, w. (1989) .the theorizing about _ ntrepreneurship _ Entrepre ...
Kohli, A.K & jaworski, B.J(1 990)marketing orientation .journal ofmarketing research ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رابطه بین کارآفرینی شرکتی , بازار گرایی , انعطاف پذیری سازمانی, رضایت شغلی" توسط مهدی تاج الدین، کارشناسی ارشد کارآفرینی- دانشکده مدیریت- دانشگاه تهران؛ کامبیز طالبی، عضو هیات علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران؛ مسعود تاج الدین، دانشجوی کارشناسی ارشد کارآفرینی – دانشکده کارآفرینی- دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس سالانه مدیریت، نوآوری و کارآفرینی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کارآفرینی شرکتی , رضایت شغلی , بازارگرایی , انعطاف پذیری هستند. این مقاله در تاریخ 10 دی 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1417 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کارآفرینی شرکتی بعنوان یک حقیقت اساسی است که منجر به بازسازی استراتژیک، سودآوری، نوآوری و رشد سازمان می شود. این مقاله رابطه ی بین کارآفرینی شرکتی، بازارگرایی، انعطاف پذیری سازمانی و رضایت شغلی را بیان می کند. پیامد کارآفرینی شرکتی انعطاف پذیری و بازارگرایی در سازمان می باشد که خود این امر منجر به رضایت شغلی می گردد. کارآفرینی توسط ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رابطه بین کارآفرینی شرکتی , بازار گرایی , انعطاف پذیری سازمانی, رضایت شغلی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.