کم آبیاری تنظیم شده، اهمیت و ضرورت آن درشرایط قم
Publish place: Water challenge scientific conference in Qom
Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,341
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
QOMWATER01_008
تاریخ نمایه سازی: 1 بهمن 1389
Abstract:
به ع لت ر شد روز ا فزون جمعیت و ا فزایش تقا ضای آب در ب خش صنعت و م صارف شهری،منابع آبی کمتری برای بخش کشاورزی درآینده وجود خواهد داشت. این مسئله با مشکلات زی ست محی طی نا شی از م صارف منابع آ بی ت شدید می گردد. آب یاری مو ضعی یا آب یاری تناوبی، تکامل یافته روش کم آبیاری است Part Root Drying) PRD یک تکنیک ابیاری است.که در آن به صورت تناوبی نیمی از محیط ریشه آبیاری می شود در حالی که نیم دیگر خشک است و بالعکس. در این روش سیستم ریشه به حداقل دو بخش مجزا تفکیک میشود و تناوب تر و خشک بهعلاوه کم آبیاری بر آنها اعمال میشود به طوری که درصدی از آب مورد ن یاز گ یاه در مراح لی از ف صل ر شد ( با تو جه به حسا سیت گ یاه به خ شکی در آن مرحله خاص رویشی و تابع عملکرد) یا در کل دوره فصل رشد (با توجه به مدیریت) در هر بار آبیاری فقط به یک قسمت خاص (تعیین شده) سیستم ریشه داده میشود و در آبیاری بعدی همان مقدار آب به قسمت دیگر ریشه داده میشود و به آن بخش که دفعه پیش آب خورده بود مجال خشک شدن داده میشود و بالعکس. هدف این کار کنترل رشد رویشی یا بهبود راندمان مصرف آب، یا هر دو در حین نگهداری رشد و توسعه رشد زایشی میباشد.
Keywords:
کم آب تنظیم شده , آبیاری جویچه ای یک در میان , PRDمناطق خشک و نیمه خشک
Authors
هادی رمضانی اعتدالی
دانشجوی دکتری آبیاری و زهکشی، گروه آبیاری و آبادانی دانشگاه تهران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :