Year: 1399
COI: HSPC03_016
Language: PersianView: 61
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه سازمان ها، برای شناساندن و معرفی کالا و خدمات خود و اعلام وجه تمایز، با بکارگیری رسانه های مختلف تبلیغاتی،می کوشند پیام های تاثیر گذاری را به منظور ترغیب متاطبین ارسال کنند؛ عرصه بانکداری نیز از این قاعده مستثنی نیست. دراین راستا در این تحقیق به بررسی تاثیر تبلیغات در جذب مشتریان بانک مهر اقتصاد بر اساس مدل آیدا پرداخته شده است.تحقیق حاضر به لحاظ ماهیت و هدف پیمایشی و از نظر روش جمع آوری داده ها، کاربردی است. به منظور جمع آوری دادههای مورد نیاز، پرسشنامه ای با آلفای کرونباخ 0/86، بین مشتریان بانک مهر اقتصاد توزیع شد. نمونه آماری این تحقیق ازروش نمونه گیری خوشه ای دو مرحله ای تعیین شده و در مجموع 1140 پرسشنامه توزیع شده است. نتایج این تحقیق نشانمی دهد که کلیه فرضیات این تحقیق پذیرفته شده است. تبلیغات تلویزیونی به عنوان موثرترین عامل در تصمیم خریدمشتریان انتخاب شده است. جهت تعیین رتبه اثربخشی انواع پیام های تبلیغاتی بانک مهر اقتصاد در جلب توجه مشتریان، ازآزمون فریدمن استفاده شده است و نتایج نشان می دهد که لوگوی بانک، تسهیلات و وام و سود بانکی از اولویت بالاتریبرخوردارند. این اولویت بندی در ایجاد علاقه به ترتیب، تسهیلات و وام، لوگوی بانک و عرضه سهام، اولویت بندی ایجاد تمایلشامل لوگوی بانک، تسهیلات و وام، طرح های سپرده گذاری، اولویت بندی در تصمیم به خرید شامل قرعه کشی، تسهیلات ووام و سود بانکی می باشد.
Keywords:
پیام های تبلیتاتی، بانک مهر اقتصاد، جذب مشتریان
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1113443/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خانی، محمدیوسف و مزیدی، علی محمد،1399،بررسی تاثیر پیام های تبلیغاتی بانک مهر اقتصاد در جذب مشتریان بر اساس مدل AIDA،سومین کنفرانس ملی حقوق،علوم اجتماعی و انسانی،روانشناسی و مشاوره،شیروان،،،https://civilica.com/doc/1113443
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، خانی، محمدیوسف؛ علی محمد مزیدی)
برای بار دوم به بعد: (1399، خانی؛ مزیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.