بررسی کارایی منعقد کننده های معدنی در تصفیه فاضلاب کارخانجات نساجی مطالعه موردی کارخانه نساجی کرپ ناز کرمانشاه
Publish place: The first national student conference on management and new technologies in health sciences, health and environment
Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,388
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MTHE01_020
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1389
Abstract:
روشهای گوناگونی برای تصفیه فاضلاب صنایع نساجی و حذف رنگ از این فاضلابها وجود دارد. انعقاد و لخته سازی یکی از گسترده ترین روشهای مورد استفاده در حذف رنگ و آلودگی از فاضلابها است. لذا هدف از این مطالعه بررسی کارایی منعقد کننده های معدنی در تصفیه فاضلاب کارخانجات نساجی کرپ ناز کرمانشاه می باشد.این مطالعه به صورت تحقیق توصیفی - مقطعی بوده که جهت انجام آن مبادرت به نمونه برداری از فاضلاب کارخانه نساجی کرپ ناز هرسین گردیده است. در این تحقیق، دو منعقد کننده آلوم و کلرور فریک برای انتخاب بهترین و مناسبترین منعقد کننده در شرایط بهینه، برای تصفیه فاضلاب کارخانه نساجی کرپ ناز از طریق آزمایش پارامترهایی نظیر رنگ، COD، BOD5 و pH به کار گرفته شدند. در این بررسی pH های مورد آزمایش برای انتخاب pH بهینه، 8، 7، 6، 5، 4 و 9 بودند. تمامی مراحل نمونه برداری و انجام آزمایش ها بر اساس روش های موجود در کتاب استاندارد متد انجام شد.نتایج نشان داد که با استفاده از فرآیند انعقاد می توان به میزان زیادی رنگ، COD و BOD5 موجود در فاضلاب صنایع نساجی را حذف کرد. منعقد کننده کلرور فریک در این پژوهش برای حذف COD و رنگ دارای راندمان حذف بالاتری نسبت به آلوم بوده بطوریکه بیشترین میزان حذف COD و رنگ توسط آلوم 36، 68/75 و برای کلرورفریک به ترتیب 72، 98 درصد بدست آمد. همچنین pH بهینه برای مواد منعقد کننده آلوم و کلرورفریک به ترتیب 7 و 5 حاصل گردید. نتیجه این بررسی نشان داد که کلرور فریک بهترین منعقدکننده جهت حذف COD و رنگ از فاضلاب کارخانه نساجی می باشد.
Keywords:
Authors
مقداد پیرصاحب
استادیار و عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان
عبداله درگاهی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشا
کیومرث شرفی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشا
تارخ خدادادی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشا
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :