سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایششدت نور در بازتاب از روی آینه های نسبیتی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,418

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCOLE02_136

Index date: 15 March 2011

افزایششدت نور در بازتاب از روی آینه های نسبیتی abstract

در این مقاله روشنوینی برای دست یابی به شدت های نور بالاتر از حد شکست خلاء بررسی خواهد شد. در این روشنخست میدان های عقبه با عبور پالسلیزر محرک از پلاسمای کم چگال برانگیخته می شوند. چگالی بسیار بالای الکترونی در قله های امواج عقبه در ناحیه غیر خطیa = eA/mc 2 >1 و نزدیکبه ناحیه شکست موج با سرعت فازی معادل با سرعت گروه پالسمحرک حرکت می کنند. این قله ها می توانند نقشآینه های نسبیتی مقعر را در بازتاب یکپالسلیزری دیگر بازی کنند. اگر پالسلیزری دوم در جهت مخالف از روی این آینه نسبیتی بازتاب شود علاوه بر شیفت دوپلری قابل توجه، هم در جهت عرضی و هم در جهت طولی متمرکز خواهد شد، به گونه ای که شدت آن تا چندین مرتبه بزرگی رشد خواهد کرد. امروزه با توسعه ی تکنولوژی لیزر توانسته اند به پالسهایی به شدت 22 10 W/ cm2 دست یابند. روشی که در این مقاله بررسی می گردد می تواند شدت پالسبازتاب شده را در نقطه تمرکز تا 29 10 W/ cm2 افزایشدهد، جایی که حد شوینگر شکسته خواهد شد و دیدگاه الکترودینامیککوانتومی بر انتشار پالس لیزری حاکم خواهد بود.

افزایششدت نور در بازتاب از روی آینه های نسبیتی Keywords:

افزایششدت نور در بازتاب از روی آینه های نسبیتی authors

زهرا محمدزاده

گروه فیزیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه مازندران، بابلسر

سعید میرزانژاد

گروه فیزیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه مازندران، بابلسر

فرشاد صحبت زاده

گروه فیزیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه مازندران، بابلسر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
A. Einstein, Ann. Phys. (Leipzig) 17, 891(1905). ...
S _ _ B ulanov, T. Esirkepov, T.Taj ima, Phys ...
M _ Kando, Y.Fukuda, A.S _ Pirozhkov, J _ Ma, ...
D _ Hab S , M _ Hegelich _ J ...
M.Kando, A.S.Pirozhkov, Y.Fukuda _ T .Zh.Esirkepov, I.Daito, Eur. Phys. J. ...
W.Pauli, Theory of Relativity, Dover, New York, 1981. ...
F.V.Hartemam, High-Field Ele ctrodynamic, CRC Press, New York, 2002. ...
V. D. Shafranov, Reviews of Plasma Physics, V.22. ...
F. Pegoraro _ T .Zh.Esirkepov, S _ _ .B ulanov, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایششدت نور در بازتاب از روی آینه های نسبیتی" توسط زهرا محمدزاده، گروه فیزیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه مازندران، بابلسر؛ سعید میرزانژاد، گروه فیزیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه مازندران، بابلسر؛ فرشاد صحبت زاده، گروه فیزیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه مازندران، بابلسر نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مهندسی اپتیک و لیزر ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آینه های نسبیتی، حد شکست خلاء، میدان عقبه لیزری غیر خطی، اثر دوپلر نسبیتی هستند. این مقاله در تاریخ 24 اسفند 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1418 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله روشنوینی برای دست یابی به شدت های نور بالاتر از حد شکست خلاء بررسی خواهد شد. در این روشنخست میدان های عقبه با عبور پالسلیزر محرک از پلاسمای کم چگال برانگیخته می شوند. چگالی بسیار بالای الکترونی در قله های امواج عقبه در ناحیه غیر خطیa = eA/mc 2 >1 و نزدیکبه ناحیه شکست موج با سرعت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایششدت نور در بازتاب از روی آینه های نسبیتی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.