سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرIAA بر میزان روغن پنج ژنوتیپ سویا(Glycine max L.)

Publish Year: 1399
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 417

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TICNF04_005

Index date: 14 December 2020

بررسی اثرIAA بر میزان روغن پنج ژنوتیپ سویا(Glycine max L.) abstract

سویا یکی از مهمترین دانه هاي روغنی بوده که به دلیل داشتن ترکیبات روغنی و پروتئین نقش موثري در سـلامت جامعـه ایفا می نماید. به منظور بررسی اثر تنظیم کننده رشد گیاهی ایندول استیک اسید (IAA) بـر میـزان روغـن تولیـدي در گیاه سویا، آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوكهاي کامل تصادفی بـا سـه تکـرار در مزرعـه ایسـتگاه تحقیقـات کشاورزي لاهیجان در سال 1396 انجام شد. در این پژوهش غلظت 5×10-5 مول IAA تهیه و بر روي پنج ژنوتیـپ سـویا شامل فلامبو، ویلیامز، فورد، چیپوا64 و رمپیج محلول پاشی شد. در تیمارهاي شاهد بجاي تنظیم کننده رشد، از آب مقطر استفاده شد. بیشترین عملکرد روغن در ژنوتیپ چیپوا64 میزان 2039/5 لیتر در هکتار و کاربرد تنظیم کننده رشد گیاهی بدست آمد. به طور کل نتایح این آزمایش نشان داد که ژنوتیپ چیپوا64 نسبت به سایر ژنوتیپهاي مـورد آزمـایش برتـري داشت.

بررسی اثرIAA بر میزان روغن پنج ژنوتیپ سویا(Glycine max L.) Keywords:

عملکرد روغن , زیست توده , عملکرد , تنظیم کننده رشد گیاهی , SPAD

بررسی اثرIAA بر میزان روغن پنج ژنوتیپ سویا(Glycine max L.) authors

محمد خانه عنقا

دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه زراعت، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران.

مهران غلامی

استادیار، بخش تحقیقات زراعی و باغی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان، سازمان تحقیقات، ترویج وآموزش کشاورزی، رشت، ایران.

مقاله فارسی "بررسی اثرIAA بر میزان روغن پنج ژنوتیپ سویا(Glycine max L.)" توسط محمد خانه عنقا، دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه زراعت، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران.؛ مهران غلامی، استادیار، بخش تحقیقات زراعی و باغی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان، سازمان تحقیقات، ترویج وآموزش کشاورزی، رشت، ایران. نوشته شده و در سال 1399 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عملکرد روغن، زیست توده، عملکرد، تنظیم کننده رشد گیاهی، SPAD هستند. این مقاله در تاریخ 24 آذر 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 417 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سویا یکی از مهمترین دانه هاي روغنی بوده که به دلیل داشتن ترکیبات روغنی و پروتئین نقش موثري در سـلامت جامعـه ایفا می نماید. به منظور بررسی اثر تنظیم کننده رشد گیاهی ایندول استیک اسید (IAA) بـر میـزان روغـن تولیـدي در گیاه سویا، آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوكهاي کامل تصادفی بـا سـه تکـرار در مزرعـه ایسـتگاه تحقیقـات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرIAA بر میزان روغن پنج ژنوتیپ سویا(Glycine max L.) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.