سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طبقه بندی کیفیت آب چاههای دشت شیروان جهت مصارف کشاورزی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,038

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INCWR01_367

Index date: 24 March 2011

طبقه بندی کیفیت آب چاههای دشت شیروان جهت مصارف کشاورزی abstract

جهت بررسی مطلوبیت چاه های دشت شیروان برای آبیاری اراضی، 11 حلقه چاه عمیق که مورد بهره برداری جهت مصارف کشاورزی هستند، با رعایت پراکنش یکنواخت در دشت مورد نمونه برداری قرار گرفتند و میزان هدایت الکتریکی، غلظت سدیم، کلسیم، منیزیم و نیز کربنات و بیکربنات آن ها تعیین شد و محاسبهRSC و SAR آب چاه ها صورت گرفت . رسم دیاگرام ویلکوکس نشان داد مجموعاً 73 درصد چاه های نمونه برداری شده در کلاس C3S1 وC3S2 و دو چاه مجاور کارخانه قند با اختلاف بالای مقادیر پارامترهای مورد نظر در کلاس C4S2 و 4 C4S قراردارند علاوه بر تأثیر رهاسازی پساب کارخانه در خروجی دشت، انتقال املاح از بالادست به پایین شیب منطقه، کیفیت آب چاههای مجاور کارخانه را جهت مصارف کشاورزی کاملا نامطلوب کرده و سایر چاه ها نیز با درجه شوری بالا اما قابل استفاده برای کشاورزی طبقه بندی می شوند. از این رو خطر شوری خاک و کاهش عملکرد محصو لات به واسطه ی استفاده از این منابع وجود دارد و بر لزوم مدیریت صحیح منابع آب زیرزمینی دشت شیروان تأکید میگردد

طبقه بندی کیفیت آب چاههای دشت شیروان جهت مصارف کشاورزی Keywords:

طبقه بندی کیفیت آب چاههای دشت شیروان جهت مصارف کشاورزی authors

سمیرا محمدی سعداباد

دانشجوی کارشناسی ارشدخاکشناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی شاهرود

هادی قربانی

استادیار گروه خاکشناسی. دانشکده کشاورزی. دانشگاه صنعتی شاهرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گزارش توجیهی تمدید ممنوعیت دشت شیروان. (1383) دفتر مطالعات پایه ...
محمدی م. (1385) "خاک شناسی کشاورزی" چاپ اول، انشارات سپهر، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طبقه بندی کیفیت آب چاههای دشت شیروان جهت مصارف کشاورزی" توسط سمیرا محمدی سعداباد، دانشجوی کارشناسی ارشدخاکشناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی شاهرود؛ هادی قربانی، استادیار گروه خاکشناسی. دانشکده کشاورزی. دانشگاه صنعتی شاهرود نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس پژوهشهای کاربردی منابع آب ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دشت شیروان، کیفیت آب، کشاورزی هستند. این مقاله در تاریخ 4 فروردین 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1038 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهت بررسی مطلوبیت چاه های دشت شیروان برای آبیاری اراضی، 11 حلقه چاه عمیق که مورد بهره برداری جهت مصارف کشاورزی هستند، با رعایت پراکنش یکنواخت در دشت مورد نمونه برداری قرار گرفتند و میزان هدایت الکتریکی، غلظت سدیم، کلسیم، منیزیم و نیز کربنات و بیکربنات آن ها تعیین شد و محاسبهRSC و SAR آب چاه ها صورت گرفت . ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله طبقه بندی کیفیت آب چاههای دشت شیروان جهت مصارف کشاورزی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.