سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ناحیهی کاری بر اساسپارگی در فرآیند کشش عمیق هیدرومکانیکی لوحهای ترکیبی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,217

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISME19_557

Index date: 22 April 2011

بررسی ناحیهی کاری بر اساسپارگی در فرآیند کشش عمیق هیدرومکانیکی لوحهای ترکیبی abstract

در این تحقیق فرآیند کشش عمیق هیدرومکانیکی ورقهای ترکیبی از جنس فولاد کربنیSt12 به وسیلهی روش اجزاء محدود و به کمک نرمافزارAbaqus/Explicit تحلیل شده و منحنی ناحیهی کاری بر اساس پارگی برای نسبتهای ضخامت متفاوت بررسی شده است. مطالعهی نمودارهای ناحیهی کاری بدست آمده برای لوحهای ترکیبی متفاوت و مقایسهی آنها، امکان شناخت بیشتر فرآیند رافراهم میکند. نتایج عددی بدستآمده مطابقت نسبتا خوبی با نتایج محققین دیگر دارد. با توجه به این نتایج، مشاهده میشود که نسبت ضخامت لوحهای ترکیبی، ناحیهی کاری را به میزان زیادی تحت تاثیر قرار میدهد، همچنین دیده میشود که مرزهای پارگی یک لوحترکیبی به مرزهای پارگی لوح ورق پایهی نازک تشکیلدهندهی آن در منحنی ناحیهی کاری بسیار نزدیک است

بررسی ناحیهی کاری بر اساسپارگی در فرآیند کشش عمیق هیدرومکانیکی لوحهای ترکیبی Keywords:

لوح ترکیبیTWB) کشش عمیق هیدرومکانیکی- ناحیهی کاری-جابجایی خط جوش

بررسی ناحیهی کاری بر اساسپارگی در فرآیند کشش عمیق هیدرومکانیکی لوحهای ترکیبی authors

عماد رحیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکدهی فنی و مهندسی، بخش مهندسی مکانیک، دا

حسن مسلمی نائینی

استاد، دانشکدهی فنی و مهندسی، بخشمهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس

حامد دیلمی عضدی

استادیار، گروه مهندسی مکانیک، ساخت و تولید، دانشکدهی فنی مهندسی اراک

سیدجلال هاشمی

دانشجوی دکتری، دانشکدهی فنی و مهندسی، بخش مهندسی مکانیک، دانشگاه تر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قراخانی م.، 1387، "بررسی عمق کشش ورق‌های ترکیبی (TWB) در ...
پاشیره‌پور _ 1387، "بررسی جابجایی خط جوش در شکل‌دهی ورق ...
رحمنی ف.، 188، "بررسی عددی و تجربی حد شکل‌دهی در ...
Kumar Panda S., Ravi Kumar D., 2008, "Improvement in formability ...
Suanders F. I., Wagoner R. H., 1996, "Forming of and ...
Materials Transactions A, Vol. 27A, September. ...
Shim H., Yang D. Y., 2005 "A simple method to ...
Assempour A., Khakpour Nejadkhaki H., Hashemi R., 2010, "Forming limit ...
Lang L., Danckert J., Nielsen K. B., 2005, "Investigation into ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ناحیهی کاری بر اساسپارگی در فرآیند کشش عمیق هیدرومکانیکی لوحهای ترکیبی" توسط عماد رحیمی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکدهی فنی و مهندسی، بخش مهندسی مکانیک، دا؛ حسن مسلمی نائینی، استاد، دانشکدهی فنی و مهندسی، بخشمهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس؛ حامد دیلمی عضدی، استادیار، گروه مهندسی مکانیک، ساخت و تولید، دانشکدهی فنی مهندسی اراک؛ سیدجلال هاشمی، دانشجوی دکتری، دانشکدهی فنی و مهندسی، بخش مهندسی مکانیک، دانشگاه تر نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی نوزدهمین همایش سالانه مهندسی مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لوح ترکیبیTWB) کشش عمیق هیدرومکانیکی- ناحیهی کاری-جابجایی خط جوش هستند. این مقاله در تاریخ 2 اردیبهشت 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1217 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق فرآیند کشش عمیق هیدرومکانیکی ورقهای ترکیبی از جنس فولاد کربنیSt12 به وسیلهی روش اجزاء محدود و به کمک نرمافزارAbaqus/Explicit تحلیل شده و منحنی ناحیهی کاری بر اساس پارگی برای نسبتهای ضخامت متفاوت بررسی شده است. مطالعهی نمودارهای ناحیهی کاری بدست آمده برای لوحهای ترکیبی متفاوت و مقایسهی آنها، امکان شناخت بیشتر فرآیند رافراهم میکند. نتایج عددی بدستآمده ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ناحیهی کاری بر اساسپارگی در فرآیند کشش عمیق هیدرومکانیکی لوحهای ترکیبی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.