سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اهمیت یک پارچه سازی داده های ژئوتکنیک در مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 278
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MHUD05_012

Index date: 24 February 2021

اهمیت یک پارچه سازی داده های ژئوتکنیک در مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) abstract

مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) یک مفهوم نسبتا جدید در مدیریت ساخت به شمار می۔ رود. هرچند BIM در اکثر حوزه های صنعت ساخت جهان از جمله حوزه ی ژئوتکنیک به صورت موثری نقش آفرین است لیکن توانمندی های آن در صنعت ساختمان کشور، هنوز به صورت کامل درک نشده است. جهت افزایش اثربخشی BIM مناسب است داده ها به صورت مناسب یک پارچه شوند. هدف این مطالعه، بررسی اهمیت یک پارچه سازی داده های ژئوتکنیک در BIM و تأثیر آن بر میزان بهره وری دو پارامتر هزینه و زمان پروژه است. در این تحقیق تعدادی از روش های یکپارچه سازی داده های ژئوتکنیک مورد استفاده قرار گرفته است. تحقیق با استفاده از استراتژی های مثبت و تفسیرگرایانه انجام شده است و به طور خاص، یک تجزیه و تحلیل کیفی با استفاده از ابزار مصاحبه از مهندسین واجد شرایط صورت گرفته است. در نهایت نتایج نشان می دهد یکپارچه سازی داده های ژئوتکنیک در BIM ضرورتی اجتناب ناپذیر است و اکثر مهندسین معتقدند این امر بهره وری قابل توجهی در دو پارامتر زمان و هزینه پروژه ها به دنبال خواهد داشت.

اهمیت یک پارچه سازی داده های ژئوتکنیک در مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) Keywords:

مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) , ژئوتکنیک , تجزیه و تحلیل کیفی

اهمیت یک پارچه سازی داده های ژئوتکنیک در مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) authors

علی ذاکرالحسینی

دانشجوی دکترای مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

مقاله فارسی "اهمیت یک پارچه سازی داده های ژئوتکنیک در مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)" توسط علی ذاکرالحسینی، دانشجوی دکترای مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی فن آوری های نوین صنعت ساختمان با رویکرد ساختمان های بلند مرتبه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)، ژئوتکنیک، تجزیه و تحلیل کیفی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 278 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) یک مفهوم نسبتا جدید در مدیریت ساخت به شمار می۔ رود. هرچند BIM در اکثر حوزه های صنعت ساخت جهان از جمله حوزه ی ژئوتکنیک به صورت موثری نقش آفرین است لیکن توانمندی های آن در صنعت ساختمان کشور، هنوز به صورت کامل درک نشده است. جهت افزایش اثربخشی BIM مناسب است داده ها به ... .