سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عملکرد جداسازهای پایه در ساختمان های فولادی دارای مهاربندی هم گرا

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 387
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MHUD05_016

Index date: 24 February 2021

بررسی عملکرد جداسازهای پایه در ساختمان های فولادی دارای مهاربندی هم گرا abstract

در روش های سنتی طراحی لرزه ای ساختمانها، افزایش ظرفیت مقاومت سازه مبنا می باشد که در سازه های سخت منجر به افزایش شتاب طبقات و در سازه های نرم، افزایش تغییر مکان نسبی طبقات را به دنبال دارد. امروزه، روش نوین جداسازی لرزه ای، که در گروه کنترل غیرفعال سازه ها می گنجد، وجود دارد که منجر به افزایش دوره ی تناوب و میرایی سازه می شود و نیروهای لرزه ای وارد بر سازه را کاهش می دهد. در مطالعه حاضر، بررسی تأثیر جداگرهای لاستیکی - سربی در ساختمان های فولادی با مهاربندی هم گرا، تحت تحریکات نزدیک گسل مورد نظر می باشد. جداگرها بصورت دوخطی در پایه ساختمان مدلسازی می گردند؛ در حالی که روسازه بعنوان ساختمان های سه بعدی خطی مدل خواهند شد. برای انجام تحلیل تاریخچه ی زمانی غیرخطی، ۲۰ شتابنگاشت نزدیک گسل، که هر دو مؤلفه ی افقی آن بطور همزمان اعمال می شود، به کار رفته و تغییرات شتاب مطلق بام، تغییر مکان بام، برش پایه و تغییر مکان نسبی بین طبقه ای تحت عواملی مانند تغییر در ارتفاع ساختمان، میرایی جداگر و دوره تناوب طرح جداگر بررسی می شود. نتایج نشان میدهد که افزایش میرایی جداگر به بهبود رفتار سازه می انجامد، ولی هر چه مقدار میرایی زیاد شود، اثر این بهبود کمتر می گردد و حتی ممکن است پاسخ ها را افزایش دهد. در این پژوهش سازه های دارای جداگر با میرایی تا ۱۷٫۵ درصد، رفتار سازه ها را بهبود دادند و هنگامی که میرایی به ۲۰ درصد افزایش یافت، این بهبود دیگر مشاهده نشد. افزون بر این، نتیجه گیری شد که افزایش دوره تناوب جداگرها منجر به بهبود رفتار می گردد. همچنین، نتیجه گیری شد که کاربرد جداگرها برای سازه های کوتاه مناسب تر است.

بررسی عملکرد جداسازهای پایه در ساختمان های فولادی دارای مهاربندی هم گرا Keywords:

جداساز پایه , مهاربند همگرا , جداگر لاستیکی - سربی , میرایی جداگر , دوره تناوب طرح جداگر , زلزله ی نزدیک گسل

بررسی عملکرد جداسازهای پایه در ساختمان های فولادی دارای مهاربندی هم گرا authors

سیدمرتضی کاظمی

گروه عمران، واحد کاشمر، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشمر، ایران

علی طالبی

گروه عمران، واحد کاشمر، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشمر، ایران

مقاله فارسی "بررسی عملکرد جداسازهای پایه در ساختمان های فولادی دارای مهاربندی هم گرا" توسط سیدمرتضی کاظمی، گروه عمران، واحد کاشمر، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشمر، ایران؛ علی طالبی، گروه عمران، واحد کاشمر، دانشگاه آزاد اسلامی، کاشمر، ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی فن آوری های نوین صنعت ساختمان با رویکرد ساختمان های بلند مرتبه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جداساز پایه، مهاربند همگرا، جداگر لاستیکی - سربی، میرایی جداگر، دوره تناوب طرح جداگر، زلزله ی نزدیک گسل هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 387 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در روش های سنتی طراحی لرزه ای ساختمانها، افزایش ظرفیت مقاومت سازه مبنا می باشد که در سازه های سخت منجر به افزایش شتاب طبقات و در سازه های نرم، افزایش تغییر مکان نسبی طبقات را به دنبال دارد. امروزه، روش نوین جداسازی لرزه ای، که در گروه کنترل غیرفعال سازه ها می گنجد، وجود دارد که منجر به افزایش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است.