سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سامانه ی هشدار پایش پیوسته و آنی نشست ساختمانهای بلند با استفاده از سنسورهای تعیین موقعیت ماهواره ای (GNSS)

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 377
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MHUD05_018

Index date: 24 February 2021

سامانه ی هشدار پایش پیوسته و آنی نشست ساختمانهای بلند با استفاده از سنسورهای تعیین موقعیت ماهواره ای (GNSS) abstract

سیستمهای ماهوارهای تعیین موقعیت جهانی (GNSS) به عنوان ابزارهای پرکاربرد و عملیاتی در تعیین موقعیت و محاسبه ی مختصات شناخته میشوند. امروزه با توسعه ی سخت افزاری و نرم افزاری می توان تعیین موقعیت های آنی را تا دقت میلیمتر انجام داد. از طرفی یکی از دغدغه های موجود در برج ها و ساختمانهای بلندمرتبه پایش لحظه ای سازه است و برای متخصصین این حوزه بسیار مهم است تا به جای بردارهای جابجایی سازه در بازه های زمانی سالانه، هفتگی ویا روزانه، اطلاعات تغییرات سازه را در بازه های زمانی بسیار کوتاه (در حد ثانیه) و نزدیک به آنی داشته باشند. بر اساس همین نیاز سامانه های پایشی مبتنی بر داده های گیرنده های GNSS ایجاد و توسعه داده شده است. در این مقاله به بررسی اجزای یک سامانهی هشدار پایش آنی نشست ساختمانهای بلند با استفاده از گیرنده های GNSS پرداخته شده است. همواره این گونه سامانه ها از دو بخش سخت و نرم افزاری تشکیل شده است که دارای تنوع در قابليت اخذ دادههای ماموریت های مختلف و الگوریتم های پردازش می باشند. بخش سخت افزار آن شامل چهار جز: آنتن، گیرنده (ممکن است تنها از ماهواره های GPS داده دریافت کند و یا سایر ماموریت ها)، تجهیزات و الزامات فنی زیرساخت های ارتباطی و اطلاعاتی و ساختمان ایستگاه می باشد. نکته حائز اهمیت بخش مرتبط با نرم افزاری است به نحوی که بایستی به منظور افزایش دقت و بومی سازی با نوع پروژه و تعداد سنورهای GNSS از نرم افزاری علمی استفاده کرد؛ چرا که امکان استفاده از الگوریتم های مختلف ترکیب مشاهدات را میدهد. در سامانه ی پیشنهادی نرم افزار توسعه داده شده پیشنهادی دارای یک هسته ی پردازش مبتنی بر نرم افزار BERNESE است و به منظور نمایش و در اختیار گذاردن اطلاعات مربوط به تحلیل جابجایی ناشی از نشست برج، از بسترهای تحت وب استفاده شده است. روی هم رفته و با انجام ارزیابی های مربوط به راستی آزمایی دقت و صحت نتایج حاصل از سامانه، دقت کمتر ۵ میلیمتر در راستای مسطحاتی و کمتر از ۱ سانتی متر در راستای ارتفاعی حاصل شده است.

سامانه ی هشدار پایش پیوسته و آنی نشست ساختمانهای بلند با استفاده از سنسورهای تعیین موقعیت ماهواره ای (GNSS) Keywords:

سامانه ی هشدار پایش پیوسته و آنی نشست ساختمانهای بلند با استفاده از سنسورهای تعیین موقعیت ماهواره ای (GNSS) authors

حسین اعتمادفرد

استادیار گروه عمران دانشگاه فردوسی مشهد،

روزبه شاد

استادیار گروه عمران دانشگاه فردوسی مشهد،

مقاله فارسی "سامانه ی هشدار پایش پیوسته و آنی نشست ساختمانهای بلند با استفاده از سنسورهای تعیین موقعیت ماهواره ای (GNSS)" توسط حسین اعتمادفرد، استادیار گروه عمران دانشگاه فردوسی مشهد،؛ روزبه شاد، استادیار گروه عمران دانشگاه فردوسی مشهد، نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی فن آوری های نوین صنعت ساختمان با رویکرد ساختمان های بلند مرتبه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پایش موقعیت، برج، BERNESE مشاهدات GNSS. هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 377 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیستمهای ماهوارهای تعیین موقعیت جهانی (GNSS) به عنوان ابزارهای پرکاربرد و عملیاتی در تعیین موقعیت و محاسبه ی مختصات شناخته میشوند. امروزه با توسعه ی سخت افزاری و نرم افزاری می توان تعیین موقعیت های آنی را تا دقت میلیمتر انجام داد. از طرفی یکی از دغدغه های موجود در برج ها و ساختمانهای بلندمرتبه پایش لحظه ای سازه است ... .