سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعات و امکان سنجی پایش تغییر شکل های برج با استفاده از تصاویر راداری

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 330
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MHUD05_020

Index date: 24 February 2021

مطالعات و امکان سنجی پایش تغییر شکل های برج با استفاده از تصاویر راداری abstract

با توجه به افزایش تعداد ساختمانهای بلندمرتبه و سازه های مهندسی بزرگ در شهرها، متخصصین همواره در صدد دستیابی به راه حل های مناسبی برای پایش این سازه ها می باشند؛ چراکه با به کارگیری راهکارهای مناسب می توان از صدمات احتمالی ناشی از تخریب این دست سازه ها که اغلب خسارات غیرقابل جبرانی در پی دارد، جلوگیری کرد. از آن جایی که پایش سازه با استفاده از روش های سنتی بسیار دشوار و هزینه زا است، تصاویر راداری به دلیل قدرت تفکیک مکانی بالا، دید وسیع و دقت قابل قبول به عنوان ابزاری مناسب برای این منظور مطرح گردیده اند. زمینه های کاربردی مختلفی برای تصاویر راداری مورد مطالعه و پیاده سازی قرار گرفته است، از جمله کاربردهای آن تخمین ارتفاع ساختمان ها با استفاده از تکنیک تداخل سنجی راداری (InSAR)، مدل سازی تغییر شکل سازه های مرتفع با استفاده روش تداخل سنجی تفاضلی راداری (DInSAR) و روش PolSAR ) Polarimetry SAR) به منظور تحلیل و آنالیز مواد و ساختار سازه هستند. در این مقاله ابتدا تئوری مورد نیاز برای استفاده از تداخل سنجی راداری برای تعیین تغییر شکل سازه ها بیان می گردد، سپس عملکرد روش های مختلف در مدلسازی جابه جایی سازه های مشهور نظیر برج ایفل، برج کریستال، برج کلر در کشور فرانسه و ساختمان بزرگ (آسمان خراش) شهر پراگ واقع در کشور جمهوری چک را مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج به دست آمده از تحلیل تصاویر راداری، مقدار ۵ میلیمتر در سال نشست برای ساختمان بلند شهر پراگ با استفاده از رادار زمینی ( IBIS- S ) و به ترتیب نشستی برابر با ۴، ۱ و۱ سانتیمتر در سال برای برج ایفل و ساختمان های کریستال و کلر که با استفاده از تصاویر سنجنده ی تراسار (TerraSAR - X ) به دست داده است که حاکی از آن است که روش های مبتنی بر تصاویر راداری کارایی بسیار خوبی جهت پایش ساختمان های مرتفع دارند. بنابراین به عنوان یک رویکرد نوین در پایش ساختمانهای بلند، پیشنهاد می گردد از این تکنیک جهت تعیین جابه جایی و مدل سازی سازه های مرتفع و حساس (نظیر برج میلاد در کشور ایران استفاده نمود.

مطالعات و امکان سنجی پایش تغییر شکل های برج با استفاده از تصاویر راداری Keywords:

رادار فضایی , رادار زمینی , تداخل سنجی تفاضلی راداری (DInSAR) , مدل سازی نشست برج

مطالعات و امکان سنجی پایش تغییر شکل های برج با استفاده از تصاویر راداری authors

روزبه شاد

استادیار گروه عمران، دانشکده مهندسی فردوسی مشهد،

شهرام سراوانی

کارشناس ارشد سنجش از دور ،

حسین اعتمادفرد

استادیار گروه عمران، دانشکده مهندسی فردوسی مشهد

مقاله فارسی "مطالعات و امکان سنجی پایش تغییر شکل های برج با استفاده از تصاویر راداری" توسط روزبه شاد، استادیار گروه عمران، دانشکده مهندسی فردوسی مشهد،؛ شهرام سراوانی، کارشناس ارشد سنجش از دور ،؛ حسین اعتمادفرد، استادیار گروه عمران، دانشکده مهندسی فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی فن آوری های نوین صنعت ساختمان با رویکرد ساختمان های بلند مرتبه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رادار فضایی، رادار زمینی، تداخل سنجی تفاضلی راداری (DInSAR)، مدل سازی نشست برج هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 330 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به افزایش تعداد ساختمانهای بلندمرتبه و سازه های مهندسی بزرگ در شهرها، متخصصین همواره در صدد دستیابی به راه حل های مناسبی برای پایش این سازه ها می باشند؛ چراکه با به کارگیری راهکارهای مناسب می توان از صدمات احتمالی ناشی از تخریب این دست سازه ها که اغلب خسارات غیرقابل جبرانی در پی دارد، جلوگیری کرد. از ... .